2024 stalo kalendorius su LED lemputėmis Šviečianti akrilo užrašų lenta Nuolatinis stalo kalendorius Darbalaukio kalendorius Ištrinama pranešimų lenta
€3.50 / €5.38

  • modelio numeris - stalo kalendorius
  • Kilmė - žemyninė Kinija

Prekės kodas: d20587
Pridėti atsiliepimą

Su nuvalomu paviršiumi ir šviečiančiu apatiniu laikikliu galite lengvai perjungti įvairius pridedamus raštus. Be to, tai daugiafunkcinis ornamentas, puikiai tinkantis bet kuriai darbo erdvei.

Specifikacijos:

Produkto pavadinimas: Akrilo pranešimų lentos kalendorius

Produkto medžiaga: akrilas + mediena

Šviesos skydelio dydis: apie 17.8x16.4cm / 7.01x6.46 colių

Pagrindo dydis: apie 14.8x4.2x2.8cm / 5.83x1.65x1.1 colių

Maitinimo režimas: USB papildinio jungiklis

Sąrašas

1 x Akrilo kalendoriaus lenta

1 x šviečiantis pagrindas

Peržiūrėkite daugiau informacijos apie

produktą 1. Parašyta: Mūsų akrilo lentos stalo kalendorius leidžia lengvai sekti svarbias datas, susitikimus ir susitikimus, taip pat yra patvarus ir daugkartinio naudojimo. Rašykite, ištrinkite ir naudokite jį ateinančiais metais!

2.Night-time Delight: Transformuokite savo darbo erdvę naudodami šį akrilo stalo kalendorių, kuriame yra šviečiantis medinis apatinis laikiklis su įmontuotomis LED lemputėmis. Mėgaukitės ryškumo nustatymais, kurie suteikia šiltą ir romantišką atmosferą

3. Patirkite universalumą: pakelkite savo namų erdvę naudodami mūsų akrilo stalo kalendorių, kuriame pateikiami 12 mėnesių unikalūs modeliai. Mėgaukitės šviežia ir stilinga išvaizda kiekvieną mėnesį, lengvai planuodami savo tvarkaraštį.

4. Daugkartinis naudojimas: Šis akrilo stalo kalendoriaus 2024 m. stalo kalendorius su LED lemputėmis yra daugiau nei tik datos stebėjimo priemonė: jis taip pat veikia kaip atmintinė ir pranešimų lenta arba elegantiškas ornamentas.

5.Paprasta ir madinga: Šis akrilo stalo kalendorius tinka dėti ant stalo, miegamojo, svetainės ir kitų vietų, kad jūsų erdvei būtų suteikta grožio ir elegancijos. Jis turi paprastą ir madingą dizainą ir medinį sutirštintą pagrindą stabiliam išdėstymui.