Pūkuota kalėdinė suknelė mergaitėms Kalėdinė Cosplay suknelė Tutu sijonas be rankovių su raudonomis kalėdinėmis suknelėmis Maža mergaitė
€23.67 / €47.35

  • Rašto tipas - dryžuotas
  • modelio numeris - Merginos Kalėdų senelio sijonas
  • Medžiaga - MEDVILNĖ
  • Kilmė - žemyninė Kinija
  • Sezonas - Vasara
  • Lytis - Mergaitės
  • skyriaus pavadinimas - Kūdikis

Kategorijos: Baby Clothing
Prekės kodas: d207772
Pridėti atsiliepimą

Sukurtas suteikti elegancijos ir žavesio, šis sijonas pagamintas iš odai draugiškų medžiagų ir nevaržys jūsų vaiko kūno. Tinka daugeliui scenų, puikiai tinka kalėdiniams vakarėliams ar šeimos susibūrimams.

Produkto medžiaga: poliesteris + nailonas + tiulis

Produkto dydis: Rekomenduojamas aukštis 90-1055cm

Produkto amžius: 2–12 metų

Produkto svoris: apie 400g

Produktų sąrašas:

1*suknelė

1*apsiaustas

1 pora*kojinės

Peržiūrėkite daugiau informacijos apie

produktą 1.Šventinis ir linksmas: Šios merginos Kalėdų senelio sijonas puikiai tinka švęsti Kalėdas su turtinga šventine atmosfera. Sijonas pasižymi mielu Kalėdų senelio dizainu ir pūkuotu apvadu, kuris leis jūsų mergaitei pasijusti princese.

2.Šventinis tiulio sijonas: Šis pūkuotas sijonas yra būtinas merginoms, norinčioms savo kalėdinei aprangai suteikti šiek tiek žavesio ir elegancijos.Minkštą tutu be rankovių galima dėvėti lengvai ir jis puikiai tinka nuostabiam vakarėlio įvaizdžiui sukurti.

3. Patvarumo garantija: Sukurtas iš odai draugiškų medžiagų, tokių kaip poliesteris, nailonas ir tiulis, šios merginos Kalėdų senelio sijonas yra atsparus dėvėjimuisi. Jis yra bekvapis, saugus vaikams ir patikimas.

4. Tobulas prigludimas: Jo didelio elastingumo audinys užtikrina tinkamą sandarumą, nevaržydamas kūno, ir jūs galite jį pritaikyti pagal savo skonį. Mėgaukitės patogiu drabužiu, kuris glosto jūsų kreives ir išryškina šventinę dvasią.

5.Daugkartinio naudojimo šventinis sijonas: paverskite savo mažos mergaitės aprangą gimtadienio teminiu vakarėliu ar šventiniu kostiumu su šios mergaitės Kalėdų senelio sijonu. Idealiai tinka Kalėdoms, Helovinui, vaidmenų žaidimams, scenos pasirodymams, fotografijai ir daugeliui kitų progų.