Unisex plaukimas nardymo pelekai suaugusiųjų paviršinis nardymas koja plaukimas trumpi šlepetės dilimui atsparūs silikoniniai vandens batai vandens sportui
€34.84 / €79.18

  • modelio numeris - Plaukimo treniruočių pelekai
  • Kilmė - žemyninė Kinija
  • Medžiaga - silikonas

Kategorijos: Water Sports
Prekės kodas: d2102
Anonimas

geras 265. m dydis

2024-01-09
Pridėti atsiliepimą

Mūsų plaukimo pelekai suaugusiems puikiai tinka plaukimui ratu. Jie sukurti taip, kad tarnautų ilgai ir yra neįtikėtinai lengvi. Dėl savo plataus pritaikymo jie yra puiki dovana bet kuriam plaukimo entuziastui. Pasinerkite į baseiną užtikrintai ir patogiai su šiais plaukimo pelekais.

Specifikacijos:

Medžiaga: silikonas

S (38-39)

Arba

M (40-41)

Arba

L (42-43)

Produktų sąrašas:

1 pora * Plaukimo pelekai

Pastabos:

Dėl skirtingų apšvietimo ir ekrano nustatymų gaminio spalva gali šiek tiek skirtis nuo paveikslėlio.

Dėl rankinio matavimo skirtumo prašome leisti 1-3 cm dydžio skirtumą.

Peržiūrėkite daugiau informacijos apie

produktą 1. Patobulinta technika: maksimaliai padidinkite savo plaukimo potencialą naudodami mūsų specialiai sukurtus pelekus. Trumpesnio ilgio jie skatina natūralų ir efektyvų smūgio judesį, pagerindami jūsų techniką ir greitį vandenyje.Be to, jų geras prigludimas užtikrina komfortą ir susikaupimą treniruočių metu.

2. Ilgalaikis naudojimas: Pagaminti iš patvarios silikoninės medžiagos, šie plaukimo pelekai lengvai nesulūš, todėl ilgą laiką galėsite patogiai plaukti.

3. Patogus transportuoti: pakelkite savo plaukimo žaidimą į kitą lygį su mūsų plaukimo pelekais! Šie lengvai nešiojami pelekai yra mažo dydžio ir lengvi - puikiai tinka bet kokiai plaukimo veiklai lauke.

4. Platus pritaikymas: Pagerinkite savo plaukimo patirtį naudodami mūsų universalius plaukimo pelekus.Sukurti suaugusiems, vyrams ir moterims ir idealiai tinka paviršiniam nardymui, nardymui, pramoginiam ar konkurencingam plaukimui, šie pelekai užtikrina didesnį greitį, komfortą ir judrumą vandenyje.

5.Idealios dovanos: Nesvarbu, ar tai gimtadienis, jubiliejus, Padėkos diena ar Kalėdos, šie plaukimo pelekai puikiai tinka nardymo entuziastams.Dėl savo patvaraus dizaino ir patogaus prigludimo jie puikiai papildo bet kurio plaukiko įrangą.