1 rinkinys Irklinės plokštės siurblio adapteris su 6 oro purkštukais Lengvas prijungimas Plačiai suderinami elektrinio siurblio priedai Oro žarnos rinkinys
€15.28 / €27.78

  • Kilmė - žemyninė Kinija
  • Talpa (asmuo) - NĖRA
  • Veikla lauke - Vandens slidės
  • Ilgis - none
  • modelio numeris - NĖRA

Kategorijos: Water Sports
Prekės kodas: d21310
Pridėti atsiliepimą

1 Komplektas Irklinės plokštės siurblio adapteris su 6 oro purkštukais Lengvas prijungimas Plačiai suderinami elektrinio siurblio priedai Oro žarnos rinkinys

Aukščiausios kokybės medžiaga: Pagaminta iš aukštos kokybės medžiagos, mūsų oro siurblio žarna yra atspari dilimui, patvari ir gali būti naudojama ilgą laiką.

Juoda spalva: Aptakus juodas dizainas suteikia rafinuotumo ir pagerina bendrą išvaizdą. Lengvas, nešiojamas ir lengvai nešiojamas.

Šeši purkštukai: Skirtingai nuo kitų panašių gaminių, mūsų oro siurblio žarnoje yra 6 skirtingų dydžių purkštukai, skirti pripučiamoms valtims, baidarėms, plaustams, vandens sporto baseinui, pripučiamoms palapinėms ir kt. Pripūsti.

Lengva naudoti: Mūsų oro siurblio žarna turi keičiamą kelių vožtuvų adapterių tvirtinimo galą, todėl galite pripūsti skirtingus daiktus pakeisdami tinkamus purkštukus, kuriuos lengva naudoti.

Plačiai naudojamas: Kaip puikus priedas visiems jūsų vandens nuotykiams, mūsų oro siurblio žarna suteikia jums daugiau patogumo pripučiant pripučiamas valtis, baidares, plūdes, plaustus ir pan.

Aprašymas:

Mūsų oro siurblio žarna yra puikus priedas visiems jūsų vandens nuotykiams. Šis mažas ir mini siurblys sukurtas taip, kad jį būtų lengva supakuoti ir nešiotis, todėl jį būtina turėti bet kuriam lauko entuziastui. Dėl aptakaus juodo dizaino jis ne tik suteikia stiliaus atspalvį, bet ir siūlo geresnę tekstūrą bei išvaizdą. Komplekte yra 6 skirtingų dydžių purkštukai, skirti pripūsti stovimą irklentę, pripučiamas valtis, baidares, plūdes, plaustus, pripučiamas palapines ir pan. Oro siurblio žarnos rinkinys suteikia jums viską, ko reikia norint be vargo pripūsti baidarę, irklentę ar banglentę. Sukurta atsižvelgiant į patvarumą, mūsų oro siurblio žarna sukurta taip, kad atlaikytų nusidėvėjimą ir užtikrintų ilgalaikį veikimą.Nesvarbu, ar planuojate atpalaiduojančią dieną ant vandens, ar jaudinantį nuotykį, mūsų oro siurblio žarna yra čia, kad palengvintų jūsų gyvenimą. Universalus suderinamumas užtikrina, kad jį galima naudoti su įvairiais pripučiamais įrenginiais, todėl jums nereikės vargti perkant kelis siurblius. Neleiskite, kad įrankių pripūtimo nepatogumai trukdytų jums mėgautis mėgstama vandens pramoga. Investuokite į mūsų oro siurblio žarną šiandien ir patirkite patogumą bei efektyvumą, kurį ji suteikia jūsų nuotykiams lauke.

Prekės pavadinimas: Siurblio žarna

Medžiaga: plastikas

Savybės: atsparus dilimui, nepralaidus vandeniui, lengvai naudojamas, universalus

Informacija apie dydį:

Siurblio žarnos ilgis: 100cm / 39.37 " (apytiksliai)

Pastabos:

Dėl šviesos ir ekrano nustatymų skirtumo elemento spalva gali šiek tiek skirtis nuo paveikslėlių.

Prašome leisti nedidelį matmenų skirtumą dėl skirtingo rankinio matavimo.

Komplektą sudaro:

1 x siurblio žarna

6 x Purkštukai