10vnt Skutimosi šepetys Elektrinis skustuvo galvutės valymas Žoliapjovės dulkių valiklis Antistatiniai nailono šeriai PP rankena Nešiojama balta 4.5cm
€2.88 / €4.11

  • Spalva - Balta
  • Kilmė - žemyninė Kinija
  • vienetų skaičius - COMBO
  • Medžiaga - PP, nailonas
  • Dydis - about 4.5cm, brush length
  • tinka - Drėkintuvai, langų bėgiai, Spausdintuvai, siuvimo mašinos, etc.
  • Galima naudoti valyti - Mechaninės žaidimų klaviatūros, PCB, Ventiliatoriai, Elektriniai skustuvai

Kategorijos: Skin Care Tool
Prekės kodas: d219988
Pridėti atsiliepimą

Funkcijos:

100% visiškai naujas ir aukštos kokybės.

Šeriai yra subtilūs, minkšti ir elastingi, o dulkių šalinimo efektas yra geras naudojant

Rankenos dizainas atitinka žmogaus kūno inžineriją, gerą sukibimo pojūtį, patogesnis naudoti

Stipri valymo jėga, aukštos kokybės šepetys su gausia vilna ir dideliu aprėpties plotu, efektyvus valymo dulkių valymas,

Patogi rankena, korpusas pagamintas iš aukštos kokybės PP plastiko, patogus prisilietimas, lengva naudoti

Idealiai tinka kasdienei elektroninei priežiūrai, gali būti naudojamas mechaninėms žaidimų klaviatūroms, PCB, ventiliatoriams, elektriniams skustuvams, drėkintuvams, langų bėgiams, spausdintuvams, siuvimo mašinoms.

Valymo šepetėliai tinka daugumai elektrinių skustuvų ir skustuvų

Spalva: balta

Medžiaga: plastikas, nailonas

Dydis: 4.5cm, šepetėlio ilgis: apie 1.5cm

Šis mažas šepetys gali išvalyti kai kuriuos labai mažus tarpus, pvz., Kompiuterio klaviatūros tarpus.Tai labai maža, praktiška ir patogu.

Pakuočių sąrašas:

10 x Valymo šepetys

Nata:

Prašome leisti nedidelę paklaidą dėl rankinio matavimo.

Monitoriai nėra sukalibruoti vienodai, nuotraukose rodoma elemento spalva gali būti rodoma

šiek tiek skiriasi nuo tikrojo objekto.

Ačiū už supratingumą!

Jūs turite 7 dienas susisiekti su mumis ir 30 dienų grąžinti jį nuo gautos datos. Jei prekė yra jūsų žinioje ilgiau nei 7 dienas, ji bus laikoma naudota ir MES JUMS NEIŠDUOSIME PINIGŲ GRĄŽINIMO AR PAKEITIMO. IŠIMČIŲ NĖRA! Siuntimo išlaidas tiek pardavėjas, tiek pirkėjas padengia per pusę. Visos grąžinamos prekės TURI būti originalioje pakuotėje ir JŪS PRIVALOTE PATEIKTI mums siuntimo sekimo numerį, konkrečią grąžinimo priežastį ir savo užsakymo ID.Mes grąžinsime VISĄ JŪSŲ LAIMĖTĄ KAINOS PASIŪLYMO SUMĄ, gavę prekę originalios būklės ir pakuotę su visais komponentais ir priedais, PO TO, kai Pirkėjas ir Pardavėjas atšauks sandorį iš Duomenuatkurimasisusb.lt.OR, galite pasirinkti pakeitimą. Mes padengsime visas siuntimo išlaidas, jei produktas (-ai) yra ne toks, koks reklamuojamas.

12 mėnesių gamintojo ribota garantija sugedusiems daiktams (išskyrus daiktus, sugadintus ir (arba) netinkamai naudojamus po gavimo). Premijoms suteikiama 3 mėnesių garantija. Apie sugedusias prekes BŪTINA pranešti ir jas grąžinti per garantinį laikotarpį (ir, jei įmanoma, originalioje pakuotėje). Turite mums pasakyti, koks yra defektas, ir pateikti savo užsakymo numerį. MES NEREMONTUOJAME IR NEKEIČIAME PREKIŲ, KURIŲ GARANTIJA PASIBAIGUSI.

Jūs sutinkate su visomis aukščiau išvardytomis politikos nuostatomis užsakydami "Duomenuatkurimasisusb.lt"!

Mūsų darbo laikas yra 9:00 val.18:00 (GMT+8) nuo pirmadienio iki šeštadienio.Ir mūsų biuras nedirba sekmadienį ir valstybinių švenčių dienomis (Pekinas), jei turite klausimų,nedvejodami susisiekite su mumis Duomenuatkurimasisusb.lt žinute,mes stengsimės atsakyti į jūsų klausimus per 48 valandas.atostogų metu,už vėlavimą atsakyti,mes labai atsiprašome.