Visiškai nauja EB-BG998ABY 5000mAh pakaitinė baterija Samsung Galaxy S21 Ultra G998 5G mobiliųjų telefonų baterijoms
€9.17

  • Prekės ženklas - UVR
  • originalas arba ne - originalas
  • Kilmė - žemyninė Kinija
  • kokybės sertifikatas - ce, ROHS
  • modelio numeris - skirta Samsung Galaxy S21 Ultra G998 5G
  • Baterijos talpa(mAh) - 3501mAh-5000mAh

Kategorijos: Mobile Phone Parts
Prekės kodas: d2257
Pridėti atsiliepimą

Prašome įrašyti gavėjo vardą ir pavardę dėl naujos Rusijos muitinės

politikos Šioje parduotuvėje visos baterijos palaiko didmeninį kiekį

Jei turite kokių nors problemų, nedvejodami pirmiausia susisiekite su mumis. Mes tai gerai išspręsime už jus. Nepradėkite ginčo atsainiai, kitaip mes, "Duomenuatkurimasisusb.lt", taip pat Kinijos pardavėjų lyga jus įrašysime kaip blogą kreditą.Ir būsite užblokuoti.

Svarbus:

1 Pakaitinė baterija ir reali talpa bei naujausia baterija. Naujos ličio jonų baterijos turi būti VISIŠKAI ĮKRAUTOS ir VISIŠKAI IŠSIKROVUSIOS 2–3 kartus, prieš jas VISIŠKAI KONDICIONUOJANT.

2 Mes siūlome originalią kokybę ir 2 metų garantiją, jei nesate patenkinti, nepalikite neigiamų atsiliepimų keršydami už nekokybišką produktą ar kažką, ko nesitikėjote. Pls susisiekite su mumis !! Klientų pasitenkinimas yra mūsų svarbiausias prioritetas.

3 W holesale pardavėjas yra šiltai sutiktas. Jei užsisakote mišrius modelius, Pls susisiekite su mumis iš anksto. Kaina bus priimtinesnė!

Visiškai nauja EB-BG998ABY 5000 mAh pakaitinė baterija Samsung Galaxy S21 Ultra G998 5G mobiliųjų telefonų baterijoms

Atsiliepimus:

1. Jei esate patenkinti pristatytomis prekėmis, maloniai prašome padėti palikti teigiamą atsiliepimą ir mes padarysime tą patį už jus.

2. Mes rūpinamės savo vertingais klientais ir stengsimės išspręsti bet kokias netikėtas problemas.

3. Jei nesate patenkinti prekėmis, nedvejodami susisiekite su mumis laiku ir pirmiausia išsiųskite žinutę prieš palikdami neigiamą atsiliepimą ar pradėdami bet kokį ginčą. Mes visada padarysime viską, kad išspręstume problemą ir patenkintume jūsų pasitenkinimą.