Dvigubo sluoksnio EVA kačių kraiko pagalvėlė Vandeniui atsparus neslystantis smėlio čiužinys Šunų baseinas Švarus naminių gyvūnėlių plaunamas reikmenis Filtras Grindys Kačiukas
€2.99 / €5.54

  • funkcija - Atsparus vandeniui
  • Kilmė - žemyninė Kinija
  • elemento tipas - Lovos kilimėliai
  • yra išmanusis įrenginys - no
  • Medžiaga - guma
  • Tipas - katės

Kategorijos: Pet Products
Prekės kodas: d2260
Pridėti atsiliepimą

Produkto pavadinimas: Dvigubas EVA neslystantis kačių kraiko kilimėlis Naminių gyvūnėlių kačių kraiko dėžutės filtro kilimėlis Atsparus dilimui ir įbrėžimams kačių kraiko kontrolės kilimėlisDouble EVA neslystantis kačių kraiko kilimėlis Naminių gyvūnėlių kačių kraiko dėžutės filtro kilimėlis Atsparus dilimui ir įbrėžimams kačių kraiko kontrolės kilimėlis

Gaminio dydis: S kodas yra 30×30×2 cm /11.81×11.81×0.78 col., M kodas yra 30×45×2 cm / 11.81×17.72×0.78 col.

Produkto spalva: juoda, pilka, rožinė

Produkto medžiaga: EVA

Produkto savybės:

1. Dvigubo sluoksnio dizainas, viršutinis sluoksnis yra didelė diafragma kačių kraikui surinkti, o apatinį sluoksnį lengva supilti atgal į kačių kraiko dėžutę.

2. Trys spynos pusės, be smėlio nuotėkio tvirtai apvyniotas kraštas, patvarus, patvarus, patvarus, savininkas labiau užtikrintas.

3. Didelis diafragmos tinklelis taip pat nuteka smėliu ir atsisako du kartus išimti kačių kraikas, o 6 pusių smėlio surinkimo sistema lengvai nuteka smėlį ir nelipia smėlio.

4.EVA aplinkai nekenksminga medžiaga yra saugi ir bekvapė. EVA aplinkai nekenksmingą medžiagą galima nuplauti vandeniu ir dėmė visiškai išnyks.

5. Anti-grip atsparūs dilimui augintiniai mėgsta neatleisti nagų, EVA materialinis atsparumas su dideliu stabilumu, minkštas smūgių sugėrimas, atsparumas dilimui ir sukibimas.

Atsargumo priemonės:

1. Kaip visi žinome , skirtingi kompiuteriai skirtingai rodo spalvas, tikrojo elemento spalva gali šiek tiek skirtis nuo šių vaizdų.

2. Jei jums sunku pasirinkti dydį, galite nedvejodami susisiekti su manimi, mes pateiksime jums keletą pasiūlymų, tačiau tai skirta tik jums.

Siuntą sudaro:

1 vnt EVA neslystantis kačių kraiko kilimėlis

Dėkojame už dėmesį, jei norite nusipirkti daugiau nei mes išvardijome, susisiekite su mumis. Geros dienos!