Krepšio laikiklis automobiliui 2vnt Galinė sėdynė Sunkios galios pakabos automobilio vietos taupymui Automobilio salono organizatorius Maisto produktams Drabužiai Skėčiai
€4.62 / €12.17

  • Kilmė - žemyninė Kinija

Kategorijos: Golf Balls
Prekės kodas: d23018
Pridėti atsiliepimą

Lengvai sutvarkykite automobilio netvarką naudodami mūsų automobilinės kėdutės galvos atramos kablį. Pagamintas iš patvarios PU kailio odos ir metalo, jame telpa iki 20 kg. Sulenkiamą dizainą lengva sumontuoti ir jame gali tilpti įvairūs daiktai, tokie kaip rankinės, bakalėjos krepšiai, skėčiai, vandens buteliai ir vaikų žaislai.

Specifikacijos:

Pavadinimas: car seat bakalėjos krepšio kabliukai

Gaminio medžiaga: PU kailio oda + metalas

Produkto dydis: vieno dydžio: apie 16x4,5x1,5 cm / 6,3x1,77x0,59 colio

Vieno produkto svoris: apie 49g

Pakuočių sąrašas:

2vnt automobilinės kėdutės bakalėjos krepšio kabliukų

Peržiūrėkite daugiau informacijos apie

produktą 1. Patvarūs ir patikimi: Šie automobilinių kėdučių bakalėjos krepšių kabliukai yra pagaminti iš patvarių medžiagų, kurios užtikrina itin atsparumą sunkioms apkrovoms. Puiki PU kailio oda ir metalo konstrukcija užtikrina, kad jie nebūtų jautrūs lūžimui ir išliktų atsparūs nešvarumams.

2.Sąranka be rūpesčių: galima naudoti ant priekinių arba galinių sėdynių; lengvai pritvirtinkite prie galvos atramos laikiklio, kad galėtumėte papildomai laikyti, neužimdami daug vietos. Sutaupykite laiko ir pastangų sąrankai.

3. Sulenkiamas ir patvarus: Naudodami šiuos automobilinės kėdutės bakalėjos krepšio kabliukus, jums nereikės jaudintis dėl jokio sudėtingo montavimo proceso. Tiesiog pritvirtinkite juos prie automobilio galvos atramos ir galite pradėti. Be to, jų patvarus ir lankstus dizainas leidžia saugiai laikyti jūsų krepšius be jokių suglebimų ar deformacijų.

4.Platus pritaikymas: Ant šių kabliukų pakabinkite įvairius daiktus, tokius kaip rankinės, bakalėjos krepšiai, skėčiai, vandens buteliai ir vaikų žaislai; atlaisvinkite vietos ir sutvarkykite savo automobilį.

5. "Heavy Duty" sprendimas: laikykite savo automobilį tvarkingą ir tvarkingą naudodami šiuos "Heavy Duty Design" automobilinės sėdynės bakalėjos krepšio kabliukus. Pakabinti tokius daiktus kaip bakalėjos prekės, rankinės ir striukės yra lengva ir patogu.Jie gali būti įkišti po galvos atrama, kai jie nenaudojami, ir gali išlaikyti iki 20 kg.