1Pair Svorio kėlimo treniruotės Pirštinės Moterys Vyrai Fitnesas Sporto salė Gimnastika Statyba Sportinės palmių pirštinės Rankenos Apsauginis kūnas Ranka M7A7
€2.16 / €3.94

  • modelio numeris - sunkiosios atletikos pirštinės
  • Tipas - Svorio kėlimo pirštinė
  • Kilmė - žemyninė Kinija

Prekės kodas: d2311
Pridėti atsiliepimą

Produkto pavadinimas:sunkiosios atletikos pirštinės

Produkto dydis Apytiksliai:

M: 12 * 10.5 * 8cm / 4.72 * 4.13 * 3.14 colių

L: 12 * 10.8 * 8cm / 4.72 * 4.25 * 3.14 colių

XL: 12 * 11 * 8 cm / 4.72 * 4.33 * 3.14 colių

Produkto spalva: Kaip parodyta paveikslėlyje

Produkto medžiaga: spandeksas

Produkto savybės:

1. PATVARI MEDŽIAGA: Pagamintos iš aukštos kokybės karvės odos, šios pirštinės yra atsparios trinčiai, plyšimui ir nusidėvėjimui ilgą laiką. Šias pirštines lengva mūvėti su reguliuojamais dirželiais, kad būtų užtikrintas saugumas ir patogumas.

2. Neslidus dizainas: Delnas ir pirštai yra suprojektuoti su neslystančia rankena, kad būtų galima saugiai suimti vairą, svarmenis ar akmenis lauko metu.

3. Universalus: Idealiai tinka važinėti dviračiais, žygiais pėsčiomis, laipioti uolomis, kilnoti svorius ir užsiimti įvairia kita kūno rengybos veikla.

PATOGUS PRIGLUDIMAS: Pirštinės vidus sukurtas taip, kad būtų patogus ir kvėpuojantis, sumažinantis prakaito kaupimąsi ir užtikrinantis patogų prigludimą visos veiklos metu.

4. Keturių pirštų dizainas: Pirštinė turi keturių pirštų dizainą, leidžiantį nykščiui laisvai judėti, kad būtų užtikrintas maksimalus lankstumas.

5. Taktinė išvaizda: Šios pirštinės turi aptakią išvaizdą, kuri sukuria taktinę ir profesionalią išvaizdą, tuo pačiu apsaugodama jūsų rankas. Rankos dydis virš 8cm / 3.14in bus sunku dėvėti.

Atsargumo priemonės:

1. Kaip visi žinome , skirtingi kompiuteriai skirtingai rodo spalvas, tikrojo elemento spalva gali šiek tiek skirtis nuo šių vaizdų.

2. Jei jums sunku pasirinkti dydį, galite nedvejodami susisiekti su manimimes pateiksime jums keletą pasiūlymų, tačiau tai tik jums nuoroda.

3. Pastaba: rankos dydį, viršijantį 8cm / 3.14in, bus sunku dėvėti.

Siuntą sudaro:

2 vnt sunkiosios atletikos pirštinės

Gerbiamas pirkėjas,Sveiki atvykę į mūsų parduotuvę. Mūsų parduotuvėje yra tiek daug naudingų ir pigių prekių. Kviečiame apsilankyti. Tikimės, kad turite gražią dieną!