Fitneso batutas - Mankštos batutas su išmaniąja treniruočių programėle - Vidaus batuto fitneso atšokėlis
€144.55 / €344.17

  • Mokymo svetainė - Juosmuo
  • skyriaus pavadinimas - vaikas
  • Sporto rūšis - Jėgos treniruotės
  • Kilmė - US(kilmė)

Prekės kodas: d23396
Pridėti atsiliepimą

SUNKUS BATUTAS - Mūsų 36 colių sulankstomas mini batutas suteikia smagią, saugią ir palaikančią treniruotę, kuri padeda tonizuoti kojas, abs, sėdmenis ir nugarą. Grįžkite į sveikatą ir pridėkite linksmybių kasdienėje treniruotėje su mūsų mini batutu.

DEGINTI KALORIJAS IR TONIZUOTI RAUMENIS - Šis pratimų batutas padeda pasiekti norimus kūno rengybos tikslus. Vidaus batuto bungee treniruotė suteikia mažo poveikio pratimus, degina kalorijas, palaiko širdies sveikatą ir gerina širdies ir kraujagyslių sistemos būklę.

SAUGUS IR STABILUS ATŠOKIMAS – Mūsų vidaus batutas sudarytas iš spyruoklinių įtempimo juostų, kurios užtikrina tylesnį, saugesnį ir labiau palaikantį atšokimą. Šis fitneso batutas taip pat turi elastingą apsauginį kilimėlį ir gumines kojas apsaugai.

KOMPAKTIŠKAS IR NEŠIOJAMAS - Mūsų sulankstomas batutas užtikrina mažo poveikio širdies ir kraujagyslių treniruotes, idealiai tinkančias bet kuriai vidaus ar garažo erdvei.Šio treniruočių batuto patvarus polipropileno paviršius pagamintas taip, kad tarnautų ilgai.

"SMART WORKOUT APP" - Patirkite sujungtą kūno rengybą su šia namų sporto sale su "müüv" programa. Su išmaniuoju vadovaujamu instruktavimu, mankštos demonstraciniais vaizdo įrašais, suasmenintomis treniruotėmis, surinkimo vaizdo įrašais ir dar daugiau, "Müüv" suteikia geriausią treniruočių ir kūno rengybos patirtį naudojant batutą.