elektrinis oro siurblys dviračių padangoms Akumuliatorinis oro kompresorius DC12V dviračio pripūtimo įtaisas Universalus oro kompresorius su LED ekranu
€29.87 / €59.75

  • Įtampa - Inflator
  • Kilmė - žemyninė Kinija

Prekės kodas: d2425
Pridėti atsiliepimą

Dviračio oro kompresorius su LED ekranu - elektrinis dviračių siurblys namams ir motociklams.Šis daugiafunkcinis įrenginys gali lengvai ir tiksliai pripūsti padangas, rutulius ir dar daugiau. Vaizdinis LED ekranas leidžia stebėti slėgį ir akumuliatoriaus įkrovos lygį.

Specifikacijos:

Galia: 5v

Įėjimo įtampa: įkroviklis5v / 2a

Darbinė srovė: 1-5A

Maksimali srovė: ≤5A

Srovė be apkrovos: ≤2A

Baterijos talpa: 8.4V

Darbinė temperatūra: -20-70 °C

Įkrovimo laikas: apie 4 valandas

Maksimalus išėjimo slėgis: 140psi

Pakuočių sąrašas:

1pc x elektrinis oro siurblys

1pc x pripučiama žarna

1pc x USB įkrovimo laidas

3pc x pripučiami adapteriai

Peržiūrėkite daugiau informacijos apie

produktą 1. Patogus ir praktiškas: Sukurtas su 4 iš anksto nustatytais oro slėgio režimais, kad patenkintų skirtingus jūsų poreikius, šis elektrinis dviračio siurblys gali būti naudojamas dviračiams, automobiliams, motociklams, futbolui, krepšiniui ir pan.

2.Daugiafunkcinis naudojimas: Šis elektrinis padangų pripūtimo įtaisas yra nešiojamas oro siurblys dviračių padangoms, mobilioji galia telefonams, taip pat 80 liumenų žibintuvėlis ekstremalioms situacijoms.

3. Aukštas infliacijos slėgis: Šis dviračio oro kompresorius pasižymi aukštu 140 psi / 9.7 baro pripūtimo slėgiu, kuris puikiai tinka plento ir kalnų dviračiams. Jame taip pat yra įkraunama baterija, kurią galite lengvai įkrauti ir naudoti esant daugeliui infliacijų.

4. Plačiai naudojamas: Nesvarbu, ar važiuojate dviračiu, keliaujate ar liekate namuose, šis elektrinis dviračio siurblys yra idealus jūsų kompanionas. Jis yra lengvas ir nešiojamas, gali prisitaikyti prie įvairių dviračių padangų pripūtimo įtaisų.

5. Patikimas oro siurblys: Šis elektrinis dviračio siurblys yra patikimas įrankis dviračio padangoms pripūsti, turintis vaizdinį LED ekraną, kuris realiuoju laiku rodo padangų slėgį ir maksimaliai rodo saugos duomenis.