Natūralaus austo medžio faneros parketas su vilna baldams Namai Viešbutis Dekoro blokas Rombas Diamond0.2-0.3mm
€124.78

  • Medžiaga - Mediena
  • Forma - Stačiakampis
  • Tipas - fanera
  • Kilmė - žemyninė Kinija

Kategorijos: Furniture
Prekės kodas: d2433
Pridėti atsiliepimą

Natūrali medžio fanera reiškia plonus tikros medienos gabaliukus, gautus iš išorinių medžio sluoksnių. Šios faneros paprastai naudojamos padengti mažiau patrauklius medienos paviršius , suteikiant dekoratyvinę apdailą, parodančią natūralų medienos grūdų grožį. Natūralios medienos faneros dažnai naudojamos baldų gamyboje, spintelių gamyboje, interjero dizaine ir dekoratyvinėse dailylentėse.

Natūralios medienos faneros kūrimo procesas apima rąsto lupimą arba pjaustymą plonais lakštais, kurie po to kruopščiai apdorojami, išdžiovinami ir kartais dažomi, kad pagerėtų jų išvaizda. Dėl savo plonumo natūralios medienos faneros yra lanksčios ir gali būti dedamos ant įvairių išlenktų ar plokščių paviršių.

Vienas iš pagrindinių natūralaus medžio faneros naudojimo pranašumų yra galimybė pasiūlyti natūralios medienos išvaizdą už mažesnę kainą, palyginti su medžio masyvo naudojimu dideliems paviršiams.Be to, natūrali medžio fanera leidžia platesnį medienos rūšių ir grūdų raštų asortimentą , leidžiantį dizaineriams ir amatininkams pasiekti unikalią ir vizualiai patrauklią apdailą.

Svarbu pažymėti, kad natūralios medienos fanera reikalauja tinkamos priežiūros ir priežiūros, kad laikui bėgant būtų išsaugotas jos grožis. Reguliarus valymas ir apsauga nuo per didelės drėgmės ar tiesioginių saulės spindulių gali padėti išlaikyti faneros vientisumą ir išvaizdą.

Natūralaus medžio fanera, nes ji yra natūrali , kiekvienas medžio lukšto gabalas yra unikalus , ir nė vienas iš dviejų gabalų neturės lygiai tokio paties grūdėtumo rašto. Jo natūrali kilmė reiškia, kad jis gali būti nepriekaištingas , bet būtent šis netobulumas kai kuriems žmonėms atrodo patrauklus . Kiekviena medžio lukšto partija gali būti tik apytikslė , todėl patartina visiškai pirkti pagal savo poreikius.Dėl natūralių savybių grūdų modeliai gali skirtis priklausomai nuo partijos. Pagrindinis vaizdas naudojamas tik kaip nuoroda . Ačiū.

Natūralaus medžio fanera dažnai padengiama vilnoniu arba kraftpopieriumi dėl kelių priežasčių:

Stabilumas: Medžio fanera yra plona ir gali būti trapi. Jo pagrindas vilnoniu ar kraftpopieriumi suteikia stabilumo ir apsaugo fanerą nuo įtrūkimų, deformacijos ar lūžimo tvarkant, transportuojant ar montuojant.

Lankstumas: Vilnos ir kraftpopierius suteikia fanerai lankstumo, todėl ją lengviau tepti ant išlenktų ar nelygių paviršių neskilinėjant. Šis lankstumas užtikrina, kad fanera išlaikytų savo vientisumą, kai prilimpa prie įvairių pagrindų.

Sukibimas: Pagrindo medžiaga padidina faneros sukibimą su paviršiumi, ant kurio ji dedama.Tai užtikrina nuoseklų paviršių klijams tepti, užtikrinant tvirtą ryšį tarp faneros ir pagrindo.

Patvarumas: Pagrindo medžiaga suteikia fanerai ilgaamžiškumo, todėl ji tampa atsparesnė nusidėvėjimui. Tai ypač svarbu faneruotiems paviršiams, kurie gali būti naudojami kasdien, pavyzdžiui, baldams ir spintelėms.

Vienoda išvaizda: Pagrindo medžiaga padeda sukurti vienodą išvaizdą galinėje faneros pusėje. Tai estetiška ir užtikrina profesionalią apdailą, net jei kai kuriose srityse matoma faneros nugarėlė.

Apibendrinant galima pasakyti, kad natūralios medienos faneros pagrindas vilnoniu ar kraftpopieriumi padidina jos stabilumą, lankstumą, sukibimą, ilgaamžiškumą ir bendrą išvaizdą, todėl lengviau dirbti su aukštesnės kokybės galutiniu produktu ir jis užtikrinamas.