Homfa žaidimų stalas Ergonomiškas kompiuterio stalas K formos žaidimų stalas su pelės kilimėliu, puodelio laikikliu, valdiklio stovu Ausinių kablys
€316.49

  • Dydis - 110cm
  • su saugykla - No
  • Su voleliais - No
  • Medžiaga - Metalas
  • Tipas - Mokykliniai baldai
  • Su kabinetu - No
  • Forma - U-forma
  • Kilmė - žemyninė Kinija
  • bendrasis naudojimas - Komerciniai baldai
  • specifinis naudojimas - Kompiuterio stalas
  • modelio numeris - HIR-138
  • Metalo tipas - geležis

Kategorijos: Furniture
Prekės kodas: d2476
Pridėti atsiliepimą

Homfa žaidimų stalas Ergonomiškas kompiuterio stalas K formos žaidimų stalas Gamer darbo vieta su pelės kilimėliu, puodelio laikikliu, valdiklio stovu ir ausinių kabliu 110x55x75cm

Sobre este artículo

"Homfa" žaidimų stalas

Ieškote praktiško ir šaunaus stalo žaidimams? Labai rekomenduoju! Homfa daugiafunkcis žaidimų stalas gali suteikti jums profesionalumo.

Erdvus žaidimų darbalaukis: "Homfa" žaidimų stalas yra skirtas suteikti daugiau galimybių jūsų žaidimų įrangai. Stalviršis suteikia daug vietos žaidimų monitoriams, kompiuteriui, žaidimų klaviatūroms ir kitai įrangai.

Viskas skirta žaidimui: Nemokamas didelis pelės kilimėlis, skirtas patogiai judinti pelę, ausinių kablys ir puodelio laikiklis leidžia jums turėti gėrimus ar ausines po ranka dirbant ar žaidžiant. 2 kabelių valdymo skylės ir paslėpta elektros lizdo dėžutė suteikia pagrįstą išdėstymą, todėl jūsų stalas yra puikiai organizuotas.

Be wobbling: Pagaminta iš aukščiausios kokybės MDF plokštės ir geležies, kuri pasižymi stipriu struktūriniu stabilumu. Dėl metalinio rėmo ir trikampės sankryžos konstrukcijos jis turi geresnę laikomąją galią. Reguliuojamos kojų pagalvėlės gali išlaikyti stabilumą net ant nelygaus pagrindo ir apsaugoti jūsų grindis nuo subraižymo.

Puikus našumas: Mūsų žaidimų stalas pasižymi ergonomišku dizainu, po ilgo naudojimo nesijausite nepatogiai. O pelės kilimėlis yra atsparus vandeniui, nebijo gerti žaidžiant. Kaip matote, darbalaukio tekstūra palengvina valymą ir padidina trintį tarp paviršiaus ir pelės kilimėlio.

Lengvas surinkimas: Galite lengvai ir greitai įdiegti žaidėjo stalą naudodami visus pridedamus diegimo komponentus ir diegimo vadovą. Jei turite kokių nors problemų, susisiekite su mumis laisvai. Dydis: 110x55x75cm.

Descripción del producto

Pabrėžia:

● Profesionalus žaidimo stilius, tvirtas ir vietos taupymas:Didelis žaidimų stalas, Suteikite pakankamai vietos, kad galėtumėte sudėti visą savo žaidimų įrangą.

● Daugiafunkcinis: puikiai tinka butams ar namams, kuriuose yra vietą taupantis stalas, jis skirtas įvairiems tikslams, gerai įrengtas kompiuteriniams žaidimams, PS4 žaidimams, svetainei šeimos reikmėms ir kt.

● Patogūs priedai: Žaidžiant jūsų ausinės ir gėrimai gali būti jūsų pusėje, 2 kabelių skylė ir nematoma lizdo dėžutė gali gerai sutvarkyti laidus.

● Aukštos kokybės metalinis rėmas ir trikampė sankryžos konstrukcija užtikrina geresnį stabilumą. Pakankamai tvirtas, kad išlaikytų sunkius svorius.

● Patvarus ir ilgalaikis: Pagrindinis gaminių bruožas yra išskirtinis apdirbimas ir ilgas patvarumas. Prakaitui atsparus ir nelipnus pirštų atspaudas, užtikrinantis ilgalaikį tvarumą.

Specifikacijos:

Medžiaga: MDF plokštė + metalinis rėmas

Spalva: Juoda

Stalviršio matmenys: 110x55cm

Bendras dydis: 110x59x75cm

Komplektą sudaro:

1 x Homfa žaidimų stalas

1 x Instrukcija

Visi reikalingi priedai. Apie mus

1, mūsų įmonė yra įsikūrusi didžiausioje Kinijos didmeninėje prekyboje

rinka. Bet kurį jums reikalingą produktą galima atsiųsti man su

produkto nuotraukos ar modeliai. Aš tau duosiu mažiausią

kuo greičiau pateikite citatą, o tada įdėkite

produktas parduotuvėje, kad galėtumėte nusipirkti.

2, Visi parduotuvėje parduodami produktai yra tikri, prašome pailsėti

patikino, kad pirks! Jei turite klausimų apie

produktas, susisiekite su mumis "Duomenuatkurimasisusb.lt" ir mes

atsakykite per 12 valandų!

3, Mes išlaikome aukštus kompetencijos standartus ir stengiamės

už 100% klientų pasitenkinimą! Jei esate patenkintas

Naudodamiesi mūsų produktais ir paslaugomis, palikite mums EKA

itive feedback ir jūs taip pat gausite 5 taškus

Atsiliepimus.

4,Pakuotės informaciją galima atsekti. Jei jūs

negavote pakuotės po 90 dienų, galite

Susisiekite su mumis ir mes grąžinsime jums visą

sumą skaičius : +86 19198050365

El. paštas: [email protected]

WhatsAPP: +86 19198050365