Car Tissue Box Glasses Clip Design Auto Tissue Case Organizer Vechile Npakin Storage Box For Cars Autos Sun Visor Porankių dėžutė
€9.44 / €18.88

  • Paskirties vieta - Saulės skydelio tipas
  • Medžiaga - Plastmasiniai
  • Kilmė - žemyninė Kinija

Prekės kodas: d2544
Pridėti atsiliepimą

ženkleliai:

1. Patvari medžiaga: Ši automobilio audinių dėžutė pagaminta iš aukštos kokybės medžiagos, kuri yra atspari dilimui, purvui ir nėra lengvai deformuojama. Jis gali būti naudojamas ilgą laiką ir suteikia jūsų automobiliui elegancijos.

2.Akinių spaustuko dizainas: Šiame automobilio audinio laikiklyje yra išorinis akinių spaustukas, leidžiantis saugiai laikyti akinius ir neleisti jiems nukristi.

3. Vidinis užtrauktukas: Šis audinių laikiklis, skirtas automobiliui, lengvai ir saugiai laiko audinius su užsegimo mygtuku nugaroje ir vidiniu užtrauktuku viduje. Tai nėra lengva nukristi ir gali būti pritvirtinta prie bet kurios jūsų automobilio vietos.

4. Sklandus ištraukimas: Šis automobilio "Kleenex" laikiklis leidžia išgauti audinius neužstrigus, todėl jis yra patogus ir higieniškas. Popieriaus dėžutės dizainas taip pat apsaugo nuo popierinių rankšluosčių švaistymo.

5.Platus pritaikymo spektras: Šią audinių dėžutę automobiliui galima lengvai sumontuoti ant automobilio porankių dėžutės, skydelio nuo saulės, sunkvežimio sėdynės, kėdės atlošo ir kitų vietų, kur jums reikia audinių.

Aprašymas:

Užtikrinkite tvarkingą automobilį naudodami mūsų aukštos kokybės medžiagų automobilinį audinių laikiklį.Apsaugokite akinius nuo kritimo vairuojant ir lengvai laikykite papildomus popierinius rankšluosčius viduje su užtrauktuku. Mūsų laikiklis puikiai telpa į porankių dėžę, be švaistomų popierinių rankšluosčių. Važiuokite patogiai, žinodami, kad viskas, ko jums reikia, yra ranka pasiekiama.

Specifikacijos:

1. Produkto pavadinimas: Car Tissue Box

2. Svoris: 200g

3. Dydis: 21 * 12.5 * 5.5CM

4. Medžiaga: PU oda

Produktų sąrašas:

Automobilinė audinių dėžutė*1

Pastabos:

1. Dėl ekrano spalvų temperatūros, fotoaparato, aplinkos šviesos fotografavimo įgūdžių ir kt., Kai kurių gaminių nuotraukose gali būti nedidelis spalvų skirtumas, o spalva priklauso nuo tikrojo produkto!

2. Leiskite nedidelius dydžių skirtumus dėl skirtingų rankinių matavimų.