Rankinis astronautas pakabinamas kaklo ventiliatorius šaldymo kabantis krepšio ventiliatorius USB įkraunamas mini ventiliatorius, balta
€9.28 / €12.05

  • Kilmė - žemyninė Kinija

Kategorijos: Home Improvement
Prekės kodas: d25497
Pridėti atsiliepimą

Ventiliatorius be ašmenų astronautams: astronautų mini ventiliatorius,jis atrodo kietas ir išgalvotas,360 laipsnių vėjas,naujoviška išvaizda su ašmenų dizainu išskiria stiprų natūralų vėją.Palengvinkite karštą šilumą, įkvėpkite vėsaus oro,Grožio ir praktiškumo derinys šią vasarą,sukurkite jums vėsią vasarą.Lengva išspręsti jums, greitai atneškite gryną orą,madinga ir universali.

Išlaisvinkite rankas:Unikalus nešiojamojo kaklo ventiliatoriaus dizainas yra įkvėptas ausinių, kai naudojate nesijaudindami, kad plaukai susisuks, mažas dydis, lengvai nešiojamas, ilgai veikiantis akumuliatorius, kabantis kaklo ventiliatorius yra lengvas, lengvai nešiojamas lauke, viduje, biure, sporto salėje, kelionėse, kempinge ir pan.Išeikite savaitgaliais, pūskite, kad ir kur eitumėte.

Mažas triukšmas ir komfortas: Puiki patobulinta technologija su daugiapakopiu ortakių dizainu labai sumažina ventiliatoriaus triukšmą.Pagaminta iš ekologiško abs ir silikono, ją natūralu dėvėti, patogu ir draugiška odai.Yra stiprus vėjas.Mažas triukšmas tinka jūsų ramiam biurui ar skaitymui, lengva naudoti tik vienu prisilietimu,nešiojant kaklo ventiliatorių taip pat galima mokytis ar dirbti be rūpesčių.

USB įkrovimas: USB maitinamas įkraunamas ventiliatorius, gali būti įkraunamas kompiuteriu, telefono įkrovikliu, mobiliuoju telefonu, gali veikti nepertraukiamai nuo 2 iki 6 valandų (priklausomai nuo greičio). Tuo pačiu metu buvo pridėtas aušinimo modulis, kad akumuliatorius ir variklis būtų vėsūs.Neturėsite ventiliatoriaus šildymo vargo, nes jis gerai įrengtas 3 greičių reguliavimu pagal jūsų poreikius.

Šaunu ir saugu: naujoviškos turbo ventiliatoriaus mentės ir vėjo skylės dizainas, jums nereikia jaudintis, kad plaukai pateks į ventiliatoriaus lapus, o tai ypač svarbu vaikams ir naminiams gyvūnėliams.Galite lengvai žaisti su vaikais ir augintiniais bei mėgautis vėsiu vėjeliu, kurį atneša kaklo ventiliatorius,karštą vasarą tai kelionės, žygiai, apsipirkimas, sporto žiūrėjimas.

Aprašymas:

1. Produkto pavadinimas: "Spaceman Bladeless" ventiliatorius

2. Produkto medžiaga: ABS + silikonas

3. Įkrovimo įvestis: DC5V / 2A

4. Produkto galia: apie 6.5W

5. Baterijos talpa: 900paceman ventiliatorius

be ašmenų 2. Produkto medžiaga: ABS + silikonas

3. Įkrovimo įvestis: DC5V / 2A

4. Produkto galia: apie 6.5W

5. Baterijos talpa: 900mah polimerinė baterija

6. Įkrovimo laikas: apie 1,1 valandos

7. Naudojimo laikas: 4h / 2.1h / 1.2h

8. Vėjo greičio pavara: pirmoji pavara / antroji pavara / trečioji pavara

9. Sąsajos tipas: C

tipas 10 greitis: pirmoji pavara 3852 / antroji pavara 4940 / trečioji pavara 5682

11. Dydis: 6.6 x 6.8 x 9.65cm

12. Spalva: Balta

Pakuote sudaro:

1 x Astronautas Rankinis ventiliatorius

1 x Diržas

1 x Duomenų kabelis

Tik aukščiau pateiktas pakuotės turinys, kiti produktai neįtraukiami.

Pastaba: Dėl šviesos atspindžio ir skirtingų ekranų elemento spalva paveikslėlyje gali šiek tiek skirtis nuo tikrojo daikto. Leidžiama matavimo paklaida yra +/- 1-3cm.