Alyvos plėvelės valiklis automobilio langui 120ml vandens dėmių valiklis stiklo alyvos plėvelės šalinimui Automobilio priekinio stiklo valiklis namams ir auto
€6.37 / €14.16

  • modelio numeris - Stiklo alyvos plėvelės valiklis
  • prekės svoris - 130g
  • Prekės tūris - Valomasis ploviklis
  • Kilmė - žemyninė Kinija

Kategorijos: Car Wash & Maintenance
Prekės kodas: d2556
Pridėti atsiliepimą

Aprašymas:

Ieškote patikimo stiklo valiklio? Mūsų stiklo alyvos plėvelės valiklis yra puikus sprendimas! Lengvai atsisveikinkite su kietomis dėmėmis, tokiomis kaip guma ir aliejus, suteikdami krištolo skaidrumo viziją. Šis produktas taupo jus nuo vargo šluostydamas pirmyn ir atgal, palikdamas lango stiklą be dėmių be vargo.

Specifikacijos:

Pavadinimas: Glass oil plėvelės valiklis

Grynasis kiekis: 120 ml

Produkto dydis: (apytiksliai)

Stiklo alyvos plėvelės valiklis: 12.4 * 5.5cm / 4.88 * 2.17in

Kempinė: 7 * 3 * 1.5cm / 2.76 * 1.18 * 0.59 colio

Produkto sudedamosios dalys: dejonizuotas vanduo, paviršinio aktyvumo medžiaga, diatomitas, soda, cerio dioksidas, citrinų ekstraktas

Pakuočių sąrašas:

Stiklo alyvos plėvelės valiklis x 1

Pastabos:

1. Dėl skirtingų monitoriaus ir šviesos efektų tikroji elemento spalva gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukose rodomos spalvos.

2. Atleiskite nedidelį matavimo nuokrypį dėl rankinio matavimo.

Peržiūrėkite daugiau informacijos apie

produktą 1. Sumažinkite valytuvų triukšmą: pakeiskite savo lango stiklo išvaizdą naudodami mūsų stiklo alyvos plėvelės valiklį.Akimirksniu pasiekite blizgią apdailą. Mėgaukitės ramiu ir sklandžiu važiavimu, nes šis sprendimas taip pat pašalina nenormalų valytuvų triukšmą.

2. Platus naudojimas: Pašalinkite užsispyrusias dėmes ant stiklo paviršių naudodami mūsų stiklo aliejaus plėvelės valiklį.Atsisveikinkite su paukščių išmatomis, purškiamais dažais, asfaltu, lietaus žymėmis, derva, lipdukais, oro kondicionavimo vandens žymėmis, lapų sultimis, purslais dažais, dantenomis ir valytuvų atšokimu. Mėgaukitės plačiu pritaikymu ir galingu sprendimu.

3. Neprilygstama valymo galia: Naudojant pažangią nano šlifavimo technologiją ir paviršinio aktyvumo medžiagas, mūsų stiklo alyvos plėvelės valiklis užtikrina išskirtinį nukenksminimą, be vargo pašalindamas užsispyrusias aliejaus plėveles nuo bet kokio stiklo paviršiaus.

4.Clear Vision: Šis stiklo alyvos plėvelės valiklis efektyviai pašalina alyvos dėmes ir nešvarumus nuo priekinio stiklo, suteikdamas patogesnę ir saugesnę vairavimo patirtį. Jo švelni formulė nepažeidžia stiklo.

5.Patogus valiklis: pašalinkite alyvos plėveles ant stiklo be jokio vargo! Tiesiog nuvalykite paviršių vandeniu, pašalindami smėlį ir dulkes, ir patepkite alyvos plėvelės valikliu. Tolygiai nuvalykite ir nuplaukite, kad gautumėte krištolo skaidrumo išvestį, nereikia jokių specialių įrankių ar įgūdžių.