Naujas 1 ml stiklinis švirkštas 100 vnt borosilikatinio daugkartinio naudojimo karščiui atsparaus vamzdelio, tinkamas laboratorijai, skystas, be adatos
€68.59 / €97.98

  • Kilmė - žemyninė Kinija

Kategorijos: Home Improvement
Prekės kodas: d2627
Pridėti atsiliepimą

Naujas 1 ml stiklinis švirkštas 100 vnt borosilikatinio daugkartinio naudojimo karščiui atsparaus vamzdelio, tinkamas laboratorijai, skystas, be

adatos [Kokybiška medžiaga]:Šie 1 ml stikliniai Luer užrakto švirkšto vamzdeliai yra pagaminti iš karščiui atsparaus daugkartinio naudojimo borosilikatinio stiklo, todėl švirkštas yra atsparesnis šiluminiam smūgiui, labai patvarus ir nelengvai sudaužomas labiau nei bet kuris kitas įprastas stiklas. Matavimo ženklai neišnyksta kaip plastikas!

[UNIVERSALUS NAUDOJIMAS]:Mūsų borosilikatinio stiklo švirkštas gali būti naudojamas aliejui, EJuices, skysčiams, klijams, veterinarijos, burnos ir laboratoriniams švirkštams, taip pat skirtas laboratorijoms ir veterinarijos biurams, kurie teikia pirmenybę neplastikiniams vamzdeliams.

[NESANDARUS]:Įrenginyje yra plastikinis Luer užraktas ir plastikinis stūmoklis, kuris apsaugo nuo nuotėkio ir išlaiko turinį sterilų. Ši funkcija taip pat leidžia be netvarkos perkelti, papildyti ir matuoti skysčius, stikliniai vamzdžiai yra atsparūs temperatūros pokyčiams.

[Saugus ir lengvai valomas]:P Pakartotinai sterilizuotas turinys, kuris yra hermetiškai uždarytas ir supakuotas švarioje patalpoje, priežiūra dar labiau palengvinama lengvai išardant švirkštą, kurį galima suskaidyti į 4 atskiras dalis, tuo pačiu lengvai naudojant ir valant.

Spalva: Balta

Medžiaga: stiklas

Pakuote sudaro:

100 * vape kasetės

Tik aukščiau pateiktas pakuotės turinys, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Dėl fotografavimo šviesoje ir skirtinguose ekranuose elemento spalva paveikslėlyje gali šiek tiek skirtis nuo tikrojo daikto. Leidžiama matavimo paklaida yra +/- 1-3cm.