Helovino moliūgų vaiduoklių balionai Baisus balionas Helovino reklamjuostė su moliūgais Vidaus lauko dekorai valgomojo balkonui
€10.66 / €15.22

  • Elektroninis - no
  • Proga - Eid al-Fitr
  • Medžiaga - MEDVILNĖ
  • Kilmė - žemyninė Kinija

Kategorijos: Home & Garden
Prekės kodas: d2725
Pridėti atsiliepimą

Švęskite Heloviną stilingai su mūsų laiminga Helovino reklamjuoste! Šiame vakarėlio dekoravimo rinkinyje, kuriame yra žavingų moliūgų, yra viskas, ko reikia tobulam Helovino gimtadienio vakarėliui. Pakabinkite jį ant židinio ir pridėkite mūsų popierinius keksiukų antpilus, kad būtų baisu!

Specifikacijos:

Medžiaga: popierius

Dydis: kaip parodyta paveikslėlyje

Tinka festivaliams: Vaikų dienai, įvairiems festivaliams

Pakuočių sąrašas:

A:

1vnt* traukti vėliavėlę

1vnt*Didelis kištukas

12vnt * mažas kištukas

18vnt.*Balionai (6 balti, 6 rožiniai, 6 juodi)

1vnt*Ritė

arba

B:

1vnt*Traukti vėliavą

1vnt*Didelis kištukas

12psc*mažas kištukas

18vnt.*Balionai (6white, 6pink, 6black)

6vnt.*Spiralinės pakabos

1vnt*Ritė

Nata:

1. Dėl skirtingų šviesos ir ekrano nustatymų elemento spalva gali šiek tiek skirtis nuo paveikslėlio.

2. Prašome leisti 1-2 cm dydžio skirtumą dėl skirtingų rankinių matavimų.

Peržiūrėkite daugiau informacijos apie

produktą 1. Baisus ir šventinis dekoravimas: pridėkite nenugalimą Helovino žavesį savo sąrankai naudodami šią laimingą Helovino reklamjuostę.Rodydama juokingus ir mielus šikšnosparnių, vaiduoklių, saldainių, moliūgų ir kt. raštus, ši patvari ir daugkartinio naudojimo reklamjuostė neišeis iš mados.

2. Daugkartinio naudojimo Helovino temos dekoras: Suteikite savo vakarėliui šventinį atspalvį naudodami mūsų patvarią "Happy Halloween" reklamjuostę, moliūgų girliandą ir balionų rinkinį. Puikiai tinka Helovinui, Padėkos dienai ar gimtadienio vakarėliams, dekoracijos pagamintos iš ilgaamžio popieriaus.

3.Daugiafunkcis dekoras: Lengvai įsijauskite į atostogų dvasią naudodami šią laimingą Helovino reklamjuostę.Pakabinkite ją ant langų, durų, sienų, židinių, automobilių ir dar daugiau, kad gautumėte spook-tacular dekorą. Be to, popierinis tortų antpilo rinkinys suteikia jūsų Helovino pyragui smagų prisilietimą.

4.Skleiskite Helovino dvasią: pakelkite savo Helovino dekoravimo žaidimą su mūsų linksmu ir baisiu "Happy Halloween Banner" ir kolegų popierinių keksiukų toperiais.Puikiai tinka pasidalinti atostogų džiaugsmu su draugais, šeima ir kolegomis kaip unikalia ir apgalvota Helovino dovana.

5. Aiškus raštas: pagyvinkite savo Helovino vakarėlį naudodami šią reklamjuostę. Šioje reklamjuostėje yra aiškūs Helovino moliūgų, vaiduoklių ir balionų raštai, kurie suteiks jūsų nuotraukoms šventinio prisilietimo. Nesvarbu, ar norite užfiksuoti baisią nuotaiką, ar linksmą atmosferą, ši reklamjuostė yra puiki jūsų fotografijos rekvizitų puošmena.