Pet silikoninis apsauginis dėklas Finder Šunų katės antkaklio žiedas Airtag reguliuojamas nuo praradimo apsaugotas lokatorius naminiams gyvūnėliams
€15.56 / €16.55

  • Taikymas Amžiaus grupė - Suaugęs
  • suderinamumas - visi suderinami
  • Kalba - lenkų
  • funkcija - Passometras
  • Tipas - Atvejai
  • Kilmė - žemyninė Kinija
  • Prekės ženklas - oein

Kategorijos: Car Monitors
Prekės kodas: d27529
Pridėti atsiliepimą

Funkcijos:

1. Tobulas dizainas: Šio gaminio dizainas gali sumažinti tikimybę prarasti bylą. Apsauginį dangtelį galite priderinti prie mėgstamų augintinių antkaklių, kaip norite.

2. Aukštos kokybės medžiaga: Minkštas silikoninis Air Tag dėklas pagamintas iš silikoninės gumos, todėl dėklas yra patogesnis odai ir patogesnis.

3. Perkeliamumas: Kai einate apsipirkti su savo augintiniu kasdieniame gyvenime, žaidžiate paplūdimyje, stovyklaujate kalnuose, keliaujate ir pan., Jums nebereikia jaudintis, kad prarasite savo augintinį. Tuo pačiu metu apsauginis dėklas su sekimo įtaisu taip pat gali būti dedamas ant demencija sergančių tėvų krepšių, kad būtų išvengta atsitiktinio praradimo.

4. Puikus dydis: Po pakartotinių tyrimų ir bandymų gaminio dydis gali būti puikiai tinkamas "Air Tag".Galite jį greitai įdiegti, jį galima įkrauti neišimant dėklo.Mūsų apsauginis Air Tag dėklas neturi įtakos jutikliniam ekranui ir ekranavimo signalui.

5. Proga: Kai einate apsipirkti su savo augintiniu kasdieniame gyvenime, žaidžiate paplūdimyje, stovyklaujate kalnuose, keliaujate ir pan., Jums nebereikia jaudintis, kad prarasite savo augintinį.

Aprašymas:

Šis silikoninis oro etikečių dėklas yra lengvai valomas, apsaugo nuo pirštų atspaudų, atsparus įbrėžimams, apsaugo nuo kritimo.

Specifikacijos:

Medžiaga: silikonas

Tipas: Halteris

Spalva: juoda, raudona, žalia, oranžinė (neprivaloma)

Taikymas: "Airtag"

Komplekte yra:

1 * Apsauginis dėklas

Pastabos:

1. Leiskite 0–1 colio paklaidą dėl rankinio matavimo. Ačiū už supratingumą.

2. Monitoriai nėra kalibruojami vienodai, nuotraukose rodoma elemento spalva gali šiek tiek skirtis nuo realaus objekto.