Gimnastikos kojinės Profesionalios moterys Jogos kojinės Kvėpuojanti gimnastika Baletas Barre Pilates Fitneso kojinės Moteriški aksesuarai
€1.42 / €2.25

  • Kilmė - žemyninė Kinija
  • žarnos aukštis - kojinės
  • skyriaus pavadinimas - MOTERYS
  • Lytis - MOTERYS
  • Medžiaga - MEDVILNĖ

Prekės kodas: d2763
Pridėti atsiliepimą

Gimnastikos kojinės Profesionalios moterys Joga Kojinės Kvėpuojanti gimnastika Baletas Barre Pilates Fitneso kojinės Moteriški aksesuarai

Specifikacijos:

Matyti neslystantys taškeliai kojinių apačioje. Jie užtikrina geresnį sukibimą, kad pagerintumėte stabilumą ir pusiausvyrą, kad galėtumėte išlikti saugūs, išvengti traumų ir geriau valdyti savo kūno judesius net ir be kilimėlio.

Moteriškos jogos kojinės suteikia barjerą tarp jūsų pėdos ir grindų, kilimėlio ir įrangos, apsaugo kojas nuo nepageidaujamo purvo ir žvyro. Neslidžios kojinės, kurių dizainas yra atviras, lengvai praleidžia prakaitą ir drėgmę, padidina kvėpavimą ir padeda išskirti prakaitą bei sumažinti kvapą, kad visą dieną jaustumėtės patogiai.

Jis pagamintas iš aukštos kokybės medvilnės ir PVC medžiagos.

Kojinės tinka 35-42 dydžiams.

Idealiai tinka ne tik jogos kojinėms, bet ir Pilateso kojinėms, baleto barre kojinėms, treniruočių kojinėms, kojinėms be pirštų ir baleto šokių kojinėms, puikiai tinka naudoti namuose, sporto salėje, treniruotėse, kelionėse, studijoje ir ligoninėje.

Prekės pavadinimas: Jogos kojinės

Naudojimas: Pėdų apsauga

Lytis: moterys

Vamzdžio ilgis: trumpas vamzdis

Savybės: Prakaito sugėrimas, kvėpuojantis, neslystantis

Informacija apie dydį:

Tinkamas dydis: 35–42

Pastabos:

Dėl šviesos ir ekrano nustatymų skirtumo elemento spalva gali šiek tiek skirtis nuo paveikslėlių. Prašome leisti nedidelį matmenų skirtumą dėl skirtingo rankinio matavimo.

Komplektą sudaro:

1 pora jogos kojinių