22mm laikrodžių dirželiai kvėpuojantys 22 mm laikrodžio juostos išmaniųjų laikrodžių dirželiai vandeniui atsparūs magnetiniai sulankstomi sagčių laikrodžių apyrankės Tinka odai
€3.80 / €7.61

  • Tipas - Ekranas
  • Prekės ženklas - KEEOWEYY
  • Kilmė - žemyninė Kinija

Kategorijos: Car Monitors
Prekės kodas: d29308
Pridėti atsiliepimą

Atnaujinkite savo kasdienius drabužius su mūsų minkšta silikonine apyranke! Suprojektuotas su magnetiniu uždarymu ir nesijaudina dėl jo praradimo. Patvirtinkite savo ausies dydį ir mėgaukitės patogiu dėvėti aksesuaru, minkštu liesti. Puikus pasirinkimas lauke ar namuose.

Specifikacijos:

Pavadinimas: Magnetic Wrist Band

Medžiaga: silikonas

Laikrodžio dirželio dydis:

Ilgas kraštas: apie 12.3cm / 4.84 colių

Trumpas kraštas: apie 9 cm / 3.54 colių

Taikomas riešo skersmuo: apie min. 5.6–daugiausia 8.5 colio

Spalva: balta, oranžinė, , mėlyna, juoda, raudona, žalia, pilka, vidurnakčio mėlyna, mėlyna

Pakuočių sąrašas:

1* Magnetinė riešo juosta

Pastabos:

1. Dėl skirtingų monitoriaus ir šviesos efektų tikroji elemento spalva gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukose rodomos spalvos.

2. Atleiskite nedidelį matavimo nuokrypį dėl rankinio matavimo.

Peržiūrėkite daugiau informacijos apie

produktą 1.Revoliucinis dizainas: gaukite madingą ir unikalią savo išmaniojo laikrodžio išvaizdą su šiomis magnetinėmis juostomis, suderinamomis su 22 mm tradiciniais ar moderniais laikrodžiais. Puikiai tinka bet kokiai progai, tiek vaikinams, tiek merginoms. Prieš perkant siūloma patvirtinti dydį.

2. Išskirtinis komfortas: pakelkite savo laikrodžio žaidimą su mūsų magnetinėmis juostomis, pagamintomis iš puikių silikoninių medžiagų. Šios juostos yra atsparios vandeniui, prakaitui ir išlieka minkštos liesti net ir pakartotinai skalbiant, užtikrinant ilgalaikį patvarumą.

3. Lengvas ir patogus nešiojimas: mūsų laikrodžių apyrankių silikoninis dirželis ir magnetinė sulankstoma sagtis užtikrina patogų ilgį ir lengvą reguliavimą. Magnetinis dizainas užtikrina saugų prigludimą, todėl jį lengva dėvėti ir jis puikiai tinka bet kokiai progai.

4. Greitas pritvirtinimas: pritvirtinkite laikrodį lengvai naudodami mūsų magnetinę laikrodžio apyrankę.Tiesiog pritvirtinkite jį prie 22 mm greito atleidimo dirželio ir prisekite prie laikrodžio ausies. Nereikia jokių įrankių. Mėgaukitės be rūpesčių ir patogiu naudojimu.

5. Patobulintas patvarumas: Magnetinės laikrodžių juostos turi itin lipnų magnetinį užsegimą, kuris užtikrina patogų ir patikimą prigludimą. Laikrodį galite nešioti užtikrintai, žinodami, kad jis niekada nenukris ir neatsilaisvins. Stiprus magnetinis siurbimas taip pat leidžia lengvai reguliuoti ilgį ir perjungti juostas.