41XB Patvarus žalvarinis dušo galvutės kamštis, vandens taupymas ir patikimi žalvario uždarymo vožtuvai Žalvario chromuoti dušo galvutės vožtuvai
€1.74 / €2.69

  • modelio numeris - 41XB13AC2005161
  • Prekės ženklas - ANENG
  • Kilmė - žemyninė Kinija
  • Medžiaga - ŽALVARIS

Kategorijos: Home Improvement
Prekės kodas: d3056
Pridėti atsiliepimą

Funkcijos:

OOTDTY

Lengvai valdykite dušo srautus naudodami patogų dušo galvutės išjungimą Switches.No dar labiau kovojate su slidžiomis rankomis, šie jungikliai yra skirti lengvam valdymui net ir esant šlapiam.

Pagaminti iš patvarių medžiagų, mūsų dušo galvutės išjungimo jungikliai sukurti taip, kad tarnautų ilgai. Dėl kompaktiško dydžio ir modernaus dizaino jis yra stilingas bet kokio vonios kambario priedas.

Mūsų dušo galvutės išjungimo jungikliai, puikiai tinkantys namų ūkiams, viešbučiams ir viešosioms vietoms, tinka visiems, norintiems kontroliuoti dušo srautus ir sutaupyti vandens.

Sumontuokite šiuos jungiklius savo vonios kambaryje ar virtuvėje ir mėgaukitės patogumu reguliuodami dušo vandens srautus paprastu mechanizmu. Pagerina jūsų dušo patirtį ir taupo vandens išteklius.

Atnaujinkite dušo rutiną naudodami dušo galvutės išjungimo jungiklius.Atsisveikinkite su švaistūniškais dušais ir pasisveikinkite su patogesne ir geresne maudynių patirtimi.

Specifikacijos:

Medžiaga: žalvaris

Standartinis: išorinis ir vidinis sriegis / dvigubas išorinis sriegis (pasirinktinai)

Komplektą sudaro:

1xShower galvutės uždarymo vožtuvai

Nata:

Prašome leisti nuo 1 iki 3 cm paklaidą dėl rankinio matavimo, prieš siūlydami kainą įsitikinkite, kad neprieštaraujate,

Dėl skirtingų monitorių skirtumo paveikslėlis gali neatspindėti tikrosios elemento spalvos.