"Karcher Foamer Jet Bottle Transparent Snow Foam Lance Washer" aukšto slėgio laistymo valymo įrankis autokrautuvui
€15.78 / €39.44

  • su vandens vamzdžiais - No
  • Kūno medžiaga - inžinerinis plastikas
  • Kilmė - žemyninė Kinija

Kategorijos: Car Wash & Maintenance
Prekės kodas: d3080
Pridėti atsiliepimą

skaidrus automobilių plovimo putų puodas aukšto slėgio sniego putų lance plovimo mašina reguliuojamas purškimo kampo laistymo valymo įrankis automobiliui

Savybė:

1. Didelis putojimo efektas: Putų purškimo lancetas priima didelį antgalį, kuris turi didelį slėgio poveikį, gerą putojimo greitį ir žymiai pagerino putojimo efektyvumą bei gali dar labiau pagerinti konstrukcijos efektyvumą ir efektą.

2. Reguliuojamas purškimo kampas: purškimo kampą galima reguliuoti. Purškimo kampą galima reguliuoti per reguliavimo mygtuką, kuris gali greitai uždengti bet kokios formos ir dydžio transporto priemones, pagerinti efektyvumą ir taupyti darbą.

3. Turtingos & Subtilios putos: Patobulintas aukštos kokybės putų filtro elementas naudojamas tam, kad medžiaga būtų patvaresnė, skylės vienodesnės, o putos pagamintos sodresnės ir subtilesnės.Ne tik vizualinis efektas yra stiprus, bet ir burbulo pakabinimo efektas yra geras, todėl valymo efektas yra geresnis ir naudojimas išsaugomas.

4. Purkštuką nėra lengva rūdyti: Antgalis pagamintas iš varinės šerdies medžiagos, kurią nėra lengva rūdyti, o vieliniai dantys yra tikslesni. Po užrakinimo plieninė plokštė yra tik vertikali, o putos neišskris, kai bus naudojamas PA.

5. Sutaupykite laiko ir pastangų: Tolygiai praskieskite automobilio plovimo tirpalą ir įdėkite į PA keptuvę. Prijunkite aukšto slėgio vandens pistoletą. Tai patogu, greita, taupanti laiką ir taupanti darbą. Lengva naudoti, puikiai tinka važiuojamajai daliai, stogui, dailylentėms, automobiliui, sunkvežimiui, visureigiui.

Specifikacijos:

Medžiaga: inžinerinis plastikas + varis + nerūdijantis plienas

Spalva: skaidri

Vandens slėgis: 3000-3600psi

Talpa: 1L

Prisijungimas: 1/4 greitos jungties karcher sąsaja

Nata:

Dėl skirtingo monitoriaus ir šviesos efekto tikroji elemento spalva gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukose rodomos spalvos. Ačiū!

Prašome leisti 1-2 cm matavimo nuokrypį dėl rankinio matavimo.

Paketai:

1 x Foamer Jet Bottle+karcher sąsaja

1. Prieš siunčiant visos prekės bus dar kartą patikrintos ir gerai supakuotos. Elementus

bus išsiųstas per 3-7 darbo dienas po to, kai klientai sumokės užsakymą. Nes kasdien turime tūkstančius užsakymų. Mes turime organizuoti siuntimą vienu užsakymu pagal vieną užsakymą. Mes atsiųsime jums produktus kuo greičiau.

2. Siunčiame tik patvirtinto užsakymo adresu. Jūsų užsakymo adresas TURI SUTAPTI su jūsų pristatymo adresu.

3. Paprastai siuntinio pristatymas į paskirties vietą trunka apie 20–60 darbo dienų (atokiose vietovėse tai gali užtrukti šiek tiek ilgai). Tuo tarpu galite pasirinkti "DHL Express", kad sutrumpintumėte pristatymo laiką, jei jums skubiai reikia užsakymo.

4. Jei negausite užsakymo per 60 darbo dienų, nedvejodami susisiekite su mumis prieš palikdami neigiamą atsiliepimą, mes padarysime viską, kad padėtume jums išspręsti problemą.

1. Jei nesate patenkinti preke, kai ją gaunate, grąžinkite ją per 10 dienų, kad pakeistumėte ar grąžintumėte pinigus. Prieš grąžindami susisiekite su mumis.

2. Visos grąžinamos prekės turi būti originalioje pakuotėje, o jūs turite mums pateikti siuntimo sekimo numerį ir konkrečią grąžinimo priežastį.

3. Mes grąžinsime jums visus pinigus, iki vieno prekės gavimo originalios būklės ir pakuotės su visais komponentais ir priedais.

4. Jei prekė yra pažeista transportavimo metu arba negali būti naudojama įprastai, susisiekite su mumis su tikromis daiktų nuotraukomis ir mes grąžinsime jums pinigus.

Mes išlaikome aukštus kompetencijos standartus ir siekiame 100% klientų pasitenkinimo! Jūsų pasitenkinimas yra mūsų pirmasis prioritetas!

Jei gausite užsakymą ir jis yra geros būklės, būtume dėkingi, jei paliktumėte 5 žvaigždučių teigiamą atsiliepimą apie operaciją.

Priešingu atveju, būtume dėkingi, jei susisiektumėte su mumis prieš palikdami 1 žvaigždutės iki 3 žvaigždučių atsiliepimus, mes džiaugsimės galėdami pateikti patenkinamą sprendimą.