Car Seat Back Hanging Bag Organizer 2 In 1 Auto Seat Back Cup Holder Phone Holder For Car Interior Organizer Accessorie
€8.28 / €13.80

  • medžiagos tipas - ABS
  • Tipas - Sėdynės atlošo krepšys
  • Kilmė - žemyninė Kinija
  • Pavadinimas - Automobilio galinės sėdynės organizatorius

Prekės kodas: d3081
Pridėti atsiliepimą

ženkleliai:

1. Patvarus naudojimas: Pagamintas iš tvirtos ir patikimos ABS medžiagos, šis automobilio sėdynės atlošo organizatorius yra beskonis ir lengvai valomas, užtikrinantis ilgalaikį naudojimą ir tvarkingą automobilio saloną.

2. Saugus ir stabilus: Su anglies pluošto tekstūros paviršiumi ir minkšta amortizacija, pagaminta medžiaga, ši automobilio sėdynės atlošo tvarkyklė neleidžia daiktams slysti ir drebėti vairuojant.

3. Taupykite savo vietą: Šis automobilio sėdynės atlošo organizatorius turi puodelio laikiklį su patogia įkrovimo laido anga ir detaliu dizainu, kuris užtikrina jūsų gėrimų stabilumą ir saugumą. Jame taip pat yra du piniginės kabliukai, skirti taupyti vietą ir tvarkyti savo daiktus.

4. Lengva įdiegti: greitai užsifiksuoja ant galinės automobilio sėdynės, nereikia jokių įrankių, ir sukuria papildomos vietos jūsų būtiniausiems daiktams laikyti. Idealiai tinka ilgoms kelionėms ar kasdienėms kelionėms.

5.Universali saugykla: sutvarkykite savo būtiniausius daiktus ir būkite pasiekiami naudodami šį automobilio sėdynės atlošo organizatorių, kuriame yra atskiri skyriai užkandžiams, mobiliesiems telefonams, audiniams ir kt.

Naudodamas šią kelių skaidinių saugojimo parinktį, automobilių galinės sėdynės organizatorius padeda išlaikyti jūsų automobilį tvarkingą ir tvarkingą. Jame yra patogi skylė įkrovimo laidui, kad galėtumėte įkrauti savo įtaisus. Jis tinka daugumai komercinių sunkvežimių ir yra lengvai valomas. Šis automobilio galinės sėdynės organizatorius gali apsaugoti jūsų daiktus ir lengvai pasiekti.

Specifikacija: Medžiaga: ABS

Dydis: (apytiksliai)30 * 13 * 9cm / 11.81 * 5.12 * 3.54 colių

Taikomi modeliai: 99% modelių

Pasergėti:

Dėl skirtingų apšvietimo ir ekrano nustatymų elemento spalva gali šiek tiek skirtis nuo paveikslėlio.

Dėl skirtingų rankinių matavimų prašome leisti 1-2 cm dydžio skirtumą.

pakavimo sąrašas: automobilinės sėdynės atlošo organizatorius*1