MFRC52202HN1 MFRC52202HN1,115 MFRC52202HN1,157 MFRC52202HN1,151 Visiškai nauja ir originali sandėlyje
€1.58

  • Sąlyga - Nauja
  • Kilmė - žemyninė Kinija
  • Prekės ženklas - mobikechip

Prekės kodas: d3168
Pridėti atsiliepimą

Aprašymas

Įmonės pavadinimas: Shenzhen Rongshengtai Technology Co, Ltd.Pagrindiniai produktai: Elektroniniai komponentai (didmeninė ir mažmeninė prekyba): integriniai grandynai, jutikliai, RF &belaidis ryšys, jungtys, grandinės apsauga, elektromechaniniai, įterpti sprendimai ...; Mūsų privalumas: " ONE-STOP " sevice elektroniniams gaminiams, KS palaikymas; kokybės užtikrinimas: visiškai naujas ir originalus; Garantija: 3-6Mėn. Mokėjimas: Prekybos užtikrinimo pavedimas, Bankas T / T, PayPal, Western Union..; Siunta: DHL, UPS, Fedex, ARAMEX, EMS, ekonominis oro paštas..; Pakuotė:juosta ir ritė, dėklas, vamzdis, statinis maišas, mėginių dėžė, sandari pakuotė; Interneto svetainė: www.mobikechip.com prekybos vadybininkas:

Ms.wendy Pridėtos paslaugos: Programinės ir aparatinės įrangos kūrimas&PCBA pritaikymas&SMT pleistras&OEM/ODM paslaugos&Elektroninių komponentų palaikymas;Paslaugos užsakymas iš originalios gamyklos; Daugiau informacijos: Norėdami gauti daugiau informacijos, spustelėkite mūsų įmonės svetainę; Nesvarbu, dideli ar maži užsakymai, mes su jais elgsimės vienodai, su mūsų didžiausiu nuoširdumu ir geriausiu aptarnavimu. Sveiki atvykę į užklausas! Pakavimo ir siuntimo siuntimo išlaidos

Siuntimas prasideda nuo 35 USD, tačiau kai kuriose šalyse viršys 35 USD. Pavyzdžiui (Pietų Afrika, Brazilija, Indija, Pakistanas, Izraelis ir kt.) Pagrindinis krovinys (pakuotei ≤0,5 kg arba atitinkamas tūris) priklauso nuo laiko juostos ir šalies. Tai neapima jokių mokesčių, draudimo, tvarkymo, muitų (įskaitant, bet neapsiribojant tarifais) ar kitų panašių mokesčių, už kurių mokėjimą atsakysite tik jūs. Faktiniai kroviniai skiriasi priklausomai nuo konkrečiųsituacijų.

Pristatymo būdas

ycshop siunčia komponentų užsakymus iš Kinijos į daugumą pasaulio šalių. Šiuo metu mes teikiame pristatymą per FEDEX / DHL / TNT tokiu užsakymu. Pastaba:Šiuo metu FEDEX logistikos kanalas pasiekiamas tik šiose Europos šalyse (Vokietijoje, JK, Prancūzijoje, Italijoje, Ispanijoje). DHL galima įsigyti tik tuo atveju, jei svoris viršija 5 KG.

UPS / "FedEx International" / "TNT" / "DHL Express" paskyra: klientai taip pat gali naudoti savo UPS / "FedEx" / TNT / DHL greitojo pašto paskyras, kad išsiųstų savo prekes.

DHL elektroninė prekyba VS DHL Express:

Jie abu priklauso DHL, tačiau yra skirtingose verslo kryptyse.

Didelis skirtumas yra transporto tarifas:

DHL el. prekyba — lėtesnė, kaip oro paštas. Kai siuntinys atvyks į paskirties šalį, už transportavimą bus atsakingas paskirties paštas. "DHL Express" — greičiau. Pristatymo laikas

Kalbant apie sandėlyje esančias dalis, užsakymai paprastai gali būti paruošti išsiųsti per 4 valandas.

ycshop siunčia užsakymus kartą per dieną apie 17 val., išskyrus sekmadienį.

Kai prekės bus išsiųstos, numatomas pristatymo laikas priklauso nuo jūsų pasirinktų pristatymo būdų:

"FedEx International", 5–7 darbo dienos. DHL Express, 5-7 darbo dienos.

Toliau pateikiamas kai kurių bendrų šalių logistikos laikas. Pastaba: Aukščiau pateikta lentelė yra tik informacinė, nekontroliuojamiems veiksniams gali būti šiek tiek vėluojama. Grąžinimas ir grąžinimas Grąžinimas Grąžinamosios išmokos paprastai priimamos per 30 dienų nuo siuntinio pristatymo dienos. Nedelsdami susisiekite su mūsų palaikymo komanda dėl bet kokių problemų, kai tik gausite siuntinius, įskaitant, bet neapsiribojant toliau nurodytomis priežastimis:

Siuntinio negavo įprastai

Taip, mes garantuojame pinigų grąžinimą arba pakartotinį užsakymo siuntimą, jei siuntinio negavote ilgiau nei įprastomis pristatymo dienomis, išskyrus atvejį, kai klientas prisiima atsakomybę už nesėkmingą pristatymą, pvz., Pateikdamas neteisingą pristatymo adresą, negali atlikti muitinės formalumų dėl kliento priežasties ir pan.

Pastaba: Jei kyla šių problemų:ekstremalus oras, pašto vėlavimas, muitinės formalumai, vietinis protestas ir kt. Tokiu atveju mes negalime garantuoti pristatymo laiku, tačiau mes stengsimės jus palaikyti, ačiū.

Kai kurių daiktų,

kurių trūksta mano siuntoje Pirmiausia patikrinkite, ar gavote visus langelius, susietus su jūsų užsakymu. Tada visiškai ištuštinkite kiekvieną gautą dėžutę, kartais mažos dalys patenka į įtrūkimus ar pakavimo medžiagą. Jei vis tiek nerandate savo prekės, nedelsdami atsiųskite el. laišką klientų aptarnavimo tarnybai.Įtraukite trūkstamų kiekių aprašymą ir viso siuntinio nuotraukas. Mes persiųsime juos į savo sandėlį, kad patikrintume monitoriaus įrašus ir pakavimo nuotraukų įrašus.

Veiksmus:

* 1. Siųskite el. laišką palaikymo komandai, kad gautų autorizaciją.

* 2. Mes patikrinsime ir patvirtinsime problemas.

* 3. Siūlykite sprendimus kiekvienam klientui atskirai.

Grįžti

Grąžindamas produktus "ychsop", Klientas patvirtina, kad produktai buvo įsigyti iš "ycshop" ir nebuvo pakeistas visas ar dalis to paties produkto iš kito tiekėjo, platintojo ar kitų panašių produkto šaltinių. Grąžinimas turi būti originalioje pakuotėje ir nenaudotas (išskyrus defektus). ESD arba drėgmei jautrūs produktai neturėtų būti atidaromi, išskyrus kontroliuojamas sąlygas. Bendrosios taisyklės: