Modernus LED sieninis šviestuvas Naktinis miegamojo aplikacijos su jungikliu USB vidinis galvūgalis Pagrindinis viešbutis Sieniniai šviestuvai (be lempučių)
€33.14 / €58.14

  • Sertifikavimas - NĖRA
  • Ar įtrauktos lemputės - Taip
  • Kilmė - žemyninė Kinija

Kategorijos: Ceiling Lights & Fans
Prekės kodas: d3285
Pridėti atsiliepimą

Modernus LED sieninis šviestuvas Naktinis miegamojo aplikacijos su jungikliu USB vidinis galvūgalis Home Hotel Sieniniai šviestuvai (be lempučių)

PATOGUS NAUDOTI: Ši fokusuota naktinė lemputė turi medžiaginį sieninį šviestuvą ir vieną prožektorių su pasukama ranka, patogu apšviesti jūsų kambarį. Įrengtas USB prievadas yra sukurtas dizainas, skirtas įkrauti elektroninius įrenginius skaitant.

SEKCIJINIAI JUNGIKLIAI: Fokusuotas naktinis skaitymo sieninis žibintas turi du jungiklius, kurie gali atskirai valdyti lempą ir prožektorių, kad jums nereikėtų jaudintis dėl problemos, kad turite atidaryti du iš jų arba uždaryti juos visus. Galite pasirinkti vieną iš jų arba visus.

LANKSTUS ŽĄSIES KAKLELIS: Šis fokusuotas naktinis skaitymo sieninis šviestuvas turi vieną sūpynės ranką, lankstus žąsies kaklo prožektorius skirtas jums reguliuoti reikiamą kampą ir kryptį, padaryti labiau koncentruotą apšvietimą, netrukdant jūsų šeimai.

PATVARI MEDŽIAGA: Važiuoklė ir jungikliai priima aukštos kokybės metalą, atsparumą korozijai, ilgalaikį ir patvarų.puikus šviesos pralaidumas, jis nėra lengvai plyšęs, nėra įbrėžimų, lengvai valomas.

TAIKYMO SRITIS: Šis naktinis sieninis šviestuvas tinka miegamajam, svetainei, lovai ir kitoms vietoms, kur reikia šviesos, jis gali suteikti komfortišką apšvietimą jums dirbti, mokytis, skaityti.

Specifikacijos:

Tipas: LED naktinis sieninis šviestuvas (neįskaitant lempučių)

Kiekis: 1vnt

Medžiaga: metalas + audinys

Spalva: balta + sidabrinė

Režimas: sieninis šviestuvas su USB prievadu ir vienu prožektoriumi

Šviesos galvutės tipas: E27

Šviesos šaltinio tipas: LED

Įtampa: 85-240V

Spalvos temperatūra: 3000K

Sienos atstumas: 21.0cm / 8.3 colių

Visas šviesos aukštis: 45.0cm / 17.7 colių

Lempos dangčio dydis: 17,0 * 17,0 * 17,0 cm / 6,7 * 6,7 * 6,7 colio (L * W * H)

Pakuote sudaro:

1 * LED sieninis šviestuvas

Tik aukščiau pateiktas pakuotės turinys, kiti produktai neįtraukiami.

Pastaba: Dėl fotografavimo šviesoje ir skirtinguose ekranuose elemento spalva paveikslėlyje gali šiek tiek skirtis nuo tikrojo daikto. Leidžiama matavimo paklaida yra +/- 1-3cm.

Apie "Dropshipping"

Mes priimame dropshippingą, turime daug dropshippingo patirties ir nedėsime jokių skelbimų ir medžiagos į užsakymą.