150PCS RM065 į dėžę pristatomi horizontalūs mėlynos ir baltos spalvos reguliuojami rezistorių rinkiniai su 10 vienetų iš 15 specifikacijų
€7.27

  • Kilmė - žemyninė Kinija
  • Sąlyga - Nauja
  • Prekės ženklas - Vinnakoda

Kategorijos: Passive Components
Prekės kodas: d34677
Pridėti atsiliepimą

Produkto savybės:

Reguliuojamo rezistoriaus RMO65 / RMO63 pagrindinė spalva yra mėlyna, dangtelis yra baltas ir paprastai plačiai žinomas kaip mėlynai baltas potenciometras.

Šio įkraunamo anglies plėvelės potenciometro specifikacijos yra suskirstytos į du tipus: horizontalią ir vertikalią.

Anglies plėvelės potenciometras RMO65 yra horizontalus kištukas, jo montavimo reikalavimai turi būti plati, jo komponentai turi būti tvirtai ir patikimai sumontuoti, šilumos išsklaidymas yra šiek tiek geresnis, pavyzdžiui, kai kurių įrenginių pagrindinei plokštei bendras veikimo režimas tinka tik automatiniam bangų litavimui.

RMO63 yra vertikalus papildinys. Šio gaminio atsparumo lakšte naudojama aukštos temperatūros vakuuminio dengimo technologija, leidžianti tvirtai pritvirtinti anglį prie porceliano strypo paviršiaus, kad susidarytų anglies plėvelė.Jo varžos vertės dydį galima dirbtinai reguliuoti, kad būtų patenkinti skirtingų grandinių poreikiai.

Šiuo metu anglies plėvelės potenciometras RMO63 / RM063 paprastai naudojamas: garso įrangoje, elektroninėje įrangoje, televizijoje, elektriniuose ventiliatoriuose, buitiniuose prietaisuose ir kituose gaminiuose.