Automobilinis FM siųstuvas Nešiojami dvigubi prievadai USB įkroviklis Skaitmeninis ekranas FM imtuvas Patogus automobilinis muzikos grotuvas Radijo imtuvas stabilus
€6.16 / €12.33

  • Specialios funkcijos - nešiojamasis automobilinis USB įkroviklis
  • modelio pavadinimas - greitas įkroviklis automobiliui
  • Įtampa - 24V
  • Kilmė - žemyninė Kinija
  • Prekės ženklas - Ai CAR FUN
  • medžiagos tipas - ABS
  • prekės svoris - 40g
  • elemento dydis - 8 x 6 x 6cm

Kategorijos: Rear Window
Prekės kodas: d3491
Pridėti atsiliepimą

Mėgaukitės mėgstamomis melodijomis kelyje naudodami šį automobilinio USB įkroviklio adapterį. Jis gali atitikti MP3 dažnį ir padaryti garso kokybę aiškesnę. Jis taip pat palaiko iki 3.1A greitą įkrovimą ir rodo akumuliatoriaus įtampą. Suderinamas su daugybe programų, šis adapteris yra būtinas bet kuriam vairuotojui.

Specifikacijos:

Pavadinimas: Car FM Transmitter

Medžiaga: ABS

Svoris: apie 39g

Dydis: apie 4.7 * 3.6cm / 1.85 * 1.41inch

Darbinis įtampa: 12V-24V

Įvesties srovė: 3.1A (dviguba USB išmanioji srovė)

Ekranas: mėlynas skaitmeninis ekranas

Išmetamųjų teršalų efektyvumas: 87.5-108MHZ

Efektyvus atstumas: apie 10.5m / 34.45ft

BT versija: BT 5.0

Parama išplėtimui: USB diskas

Pakuočių sąrašas:

1* Automobilio FM siųstuvas

Pastabos:

Visi gaminio matmenys / vaizdai matuojami ir fotografuojami rankiniu būdu. Atsiprašome už nedidelius nukrypimus.

Peržiūrėkite daugiau informacijos apie

produktą 1.Paprasta valdyti: Viskas, ką jums reikia padaryti, tai prijungti USB atmintinę, kurioje yra jūsų muzikos failai, nustatyti automobilio radijo dažnį, kad jis atitiktų įrenginyje rodomą MP3 dažnį, ir mėgautis melodijomis.

2.Constant Temperature: Šiame automobilyje esantis išmanusis BT 5.0 FM siųstuvas palaiko stabilią temperatūrą ir srovę, išvengdamas perkaitimo ir trumpojo jungimo. Naujos kartos lustai taip pat užtikrina aukštos kokybės garsą ir greitą reakciją, todėl jūsų vairavimo patirtis tampa malonesnė ir saugesnė.

3. Įjunkite savo įrenginius: mėgaukitės muzika be mažo akumuliatoriaus streso, kai naudojate du USB prievadus, kad vienu metu įkrautumėte telefoną ir planšetinį kompiuterį naudodami iki 3.1 A greitąjį įkrovimą.

4.Dainos informacijos rodymas: skaitmeniniame ekrane galite iš karto matyti dainos pavadinimą, telefono numerį ir akumuliatoriaus įtampą, todėl vairuoti saugiau ir maloniau.

5.Plačiai naudokite: Šį automobilio FM siųstuvą galite prijungti prie telefono ir mėgautis mėgstamomis programėlėmis automobilio stereofoninėje sistemoje. Jis suderinamas su dauguma transporto priemonių modelių, kurių važiavimo įtampa yra nuo 12 V iki 24 V, pavyzdžiui, mažais automobiliais, visureigiais ir sunkvežimiais.