Elektroninės būgnų pagalvėlės Būgnų praktikos bloknotas Nešiojamas būgnas elektrinis būgnas su 2 pedalais ir 2 būgnų lazdelėmis Šventinė gimtadienio dovana
€67.29 / €96.13

  • Kilmė - žemyninė Kinija

Kategorijos: Musical Instruments
Prekės kodas: d3595
Pridėti atsiliepimą

Patirkite ritmą su mūsų nešiojamu elektroniniu būgnų rinkiniu.Naudojant aukštos kokybės silikono ir didelio stiprumo ABS būgnų lazdeles, todėl jis yra patvarus ir lengvai naudojamas. Dėl skirtingų garso lygių jis puikiai tinka būgnininkams keliaujant. Patogiai nešiojamas, tai puiki dovana šeimai ir draugams, kurie mėgsta muziką.

Specifikacijos:

Tinkami scenarijai: šeimos būgnai, pradedančiųjų praktika

Pakuočių sąrašas:

Rankinis ritininis būgnas * 1vnt

Pedalas

*2vnt Būgno lazdelės (atsitiktinės spalvos)*2vnt

TIPAS-C*1vnt

Nata:

Dėl apšvietimo efektų ir filmavimo kampų gaminyje yra spalvų skirtumas, prašome suprasti.

Dėl rankinio matavimo produkto dydis yra tolerancija.

Peržiūrėkite daugiau informacijos apie

produktą 1. Saugus ir patvarus: Ekologiška silikoninė medžiaga ir didelio stiprumo ABS būgno lazdelės užtikrina ilgalaikį jūsų būgnų veikimą ir apsaugą.

2.Easy to Handle: Mūsų elektroninis būgnų rinkinys gali pasigirti paprastu būgno galvutės logotipu, kuris padeda greitai atpažinti būgno galvutes, išvengiant vargo įsiminti. Idealiai tinka pradedantiesiems ar vidutinio lygio žaidėjams, norintiems lengvai patobulinti savo būgnavimo įgūdžius.

3. Galinga garso kokybė: Šiame elektroniniame būgnų rinkinyje yra du garsiakalbiai, nereikia išorinių garsiakalbių. Garso lygiai yra skirtingi, o garsas yra garsesnis, todėl būgno garsai išreiškiami tiksliau.

4. Akumuliatoriaus priedas: Elektroniniame būgnų rinkinyje yra įmontuota įkraunama ličio baterija, kuri suteikia pakankamai energijos ir ilgesnį budėjimo laiką būgnymo treniruotėms. Nesvarbu, ar norite groti būgnais lauke, ar viduje, galite mėgautis patogumu.

5.Nuostabi dovana: padovanokite savo artimiesiems puikią dovaną su šiuo elektroniniu būgnų rinkiniu.Tinka šeimos būgnų mušimui ir pradedančiųjų praktikai, todėl galite mėgautis būgnų grojimu bet kada ir bet kur ir suteikti jiems priežastį šypsotis.