NAUJAS geriausiai parduodamas oro kondicionieriaus nuotolinio valdymo pultas FRL10 tinka vežėjo oro kondicionieriui
€5.14 / €5.83

  • kanalas - 8
  • modelio numeris - FRL10
  • Support APP" - No
  • dažnis - 433 MHz
  • Paketas - No
  • Prekės ženklas - Volframas
  • Naudojimas - Oro kondicionierius
  • Kilmė - žemyninė Kinija
  • Belaidis ryšys - RF, IR

Kategorijos: Remote Controls
Prekės kodas: d3694
Pridėti atsiliepimą

Klientas turi perskaityti

1. Prieš pirkdami, kaip ir du žirniai, patvirtinkite, kad modelis ir mygtukų mygtukai turi būti visiškai vienodi, kad juos būtų galima naudoti įprastai (televizoriaus modelis gali būti naudojamas tik kaip nuoroda, o ne kaip pirkimo pagrindas. Atkreipkite dėmesį. Nepirkite pagal nuotolinio valdymo pulto išvaizdą). Jei turite klausimų, pasikonsultuokite ir padarykite kitą nuotrauką.

2. Paveikslėlio aprašymas: visos nuotraukos darytos natūra. Dėl savo gamybos gamyklos yra daug produktų modelių, didelių kiekių ir daug gamybos laiko. Kūdikis gali turėti nedidelius išvaizdos skirtumus (įskaitant logotipą, spalvą, svorį ar kt.) Dėl gamybos partijos, tačiau kokybė yra tokia pati. Būkite tikri, kad nusipirksite!

3. Pirkdami internetu nematote tikrojo objekto, o ekranas gali turėti spalvų skirtumą, kuris neišvengiamai skirsis nuo to, ką manote. Paprašykite pirkėjo pirkti atsargiai. Jei turite klausimų, pasitarkite iš anksto, kad vėliau išvengtumėte nereikalingų ginčų!!

4. Kokybės užtikrinimas: mūsų parduotuvėje parduodami produktai prieš pristatymą bus naudojami profesionalūs nuotolinio valdymo tikrinimo prietaisai, o kiekvienas mygtukas bus profesionaliai išbandytas. Būkite tikri, kad nusipirksite!

garantinis aptarnavimas

1. Garantuojama, kad jis bus pakeistas per vienerius metus dėl su žmonėmis nesusijusios žalos. Tai garantuojama dvejus metus. Jis nėra garantuotas dėl žalos, tokios kaip vanduo, kritimas ir išmontavimas. Pirkėjas ir Pardavėjas krovinį į abi puses perneša per 40 dienų, o pirkėjas krovinį į abi puses – po 40 dienų.Jei jis grąžinamas dėl nekokybiškų priežasčių, krovinį į abi puses turi padengti pirkėjas.

2. Jei pirkėjas perka neteisingai arba nemato modelio, krovinys į abi puses nebus vežamas.

3. Sumokėkite iki tos pačios dienos 8 valandos, pristatykite tą pačią dieną, sumokėkite po 8 valandos ir pristatykite kitą dieną.

4. Prieš pasirašydami atidarykite pakuotę ir patikrinkite, ar prekės nepažeistos. Jei yra pažeidimų arba kiekis neteisingas, atsisakykite pasirašyti ir susisiekite su mumis laiku.

5. Po pasirašymo parduotuvė nebeprisiims jokios atsakomybės

Atitinkamas vertinimas

1. Jei kyla kokių nors problemų, susisiekite su mumis dėl derybų. Jei nėra tiesioginio terpės ar prasto įvertinimo, visi skundai yra piktavališki ir laikoma, kad jie automatiškai atsisako garantijos teisės.

2. Puoselėkite vertinimo teisę, supraskite vienas kitą ir supraskite pardavėjo pasitenkinimą ir sunkų darbą parduodant prekes!

Trikčių šalinimo

1. Pirmiausia pateikite originalaus nuotolinio valdymo pulto nuotraukas, kad patvirtintumėte, ar jis buvo nupirktas neteisingai.

2. Jei indikatoriaus lemputė nedega (ekrane nėra ekrano), patikrinkite, ar akumuliatorius kontaktuoja su teigiamais ir neigiamais poliais (arba pakeiskite jį nauja baterija).

3. Jei nėra netinkamo pirkimo ir rodymo, turimo mobiliojo telefono infraraudonųjų spindulių kameros funkcijos "režimas" negalima naudoti, o "režimą" galima automatiškai reguliuoti į šaldymą.

4. Programos sutrikimo atveju gamyklinius nustatymus galima atkurti iškraunant (išėmę akumuliatorių, 5 sekundes palaikykite nuspaudę klavišą, tada įdėkite akumuliatorių, kad pabandytumėte)

Bandymo metodas

1. Įjunkite mobiliojo telefono fotoaparato funkciją, nukreipkite nuotolinio valdymo pulto siųstuvą į fotoaparato angą 1-3 cm atstumu ir paspauskite kiekvieną klavišą, kad perduotumėte signalą. Jei tai normalu, mobiliojo telefono ekranas matys ryškią šviesą ("Apple" mobiliojo telefono sistema yra kitokia ir jos negalima išbandyti).

Priedėlio nuotolinio valdymo pulto "TV valdymo srities" mokymosi metodas: (prieš mokydamiesi įsitikinkite, kad originalaus nuotolinio valdymo pulto funkcija yra normali)

1. Sulygiuokite dviejų nuotolinio valdymo pultų siųstuvų galvutes 1–3 cm atstumu, 3 sekundes palaikykite nuspaudę nuotolinio valdiklio nustatymo mygtuką "set" ir atleiskite, kai indikatoriaus lemputė mirksi.

2. Paspauskite klavišą, kad sužinotumėte iš "šio nuotolinio valdymo pulto", pvz., "Maitinimo" mygtuko, ir indikatoriaus lemputė įsijungs ilgą laiką.

3. Paspauskite atitinkamos "originalaus nuotolinio valdymo pulto" funkcijos klavišą, pvz., "Maitinimo" mygtuką, ir indikatoriaus lemputė pradeda mirksėti.

4. Toliau kartokite 2–3 veiksmus, kad sužinotumėte kitus klavišus, tokius kaip "AV / TV", "garsumas +" garsumas - ". Išmokę paspauskite" nustatyti "išeiti (indikatoriaus lemputė užgęsta).būkite atsargūs

1. Mokymosi proceso metu, jei per 10 sekundžių nėra signalo įvesties, indikatoriaus lemputė automatiškai išsijungs ir išeis iš mokymosi būsenos.

2. Televizoriaus nuotolinio valdymo pultas turi būti nustatytas, kad jį būtų galima naudoti mokymuisi. Atitinkamos "TV / AV" funkcijos yra "vaizdo įrašas", "šaltinis", "signalo šaltinis" ir "signalo pasirinkimas".

3. Nenaudokite senos baterijos. Jei galios nepakanka, negalėsite mokytis ir naudotis.