Pakaitinis oro kondicionieriaus valdiklis, skirtas Midea RG35B-BGE RG35B/BGE RG35B/BGCE
€6.01 / €12.25

  • Belaidis ryšys - IR
  • Naudojimas - Oro kondicionierius
  • Prekės ženklas - OOTDTY, OOTDTY
  • Kilmė - žemyninė Kinija

Kategorijos: Remote Controls
Prekės kodas: d374082
Pridėti atsiliepimą

Funkcijos:

OOTDTY

Visiškai nauja ir aukštos kokybės

Visiškai valdykite savo kambario oro kondicionierių naudodami RG35B BGE pakeitimo nuotolinio valdymo pultą Control.No reikalingas programavimas ar susiejimas, tiesiog įdėkite naujas baterijas ir mėgaukitės sklandžiu veikimu.

Pagamintas iš patvarios ABS medžiagos, šis kompaktiškas ir patogus nuotolinio valdymo pultas užtikrina patikimą perdavimą 8 metrų atstumu.

Sukurtas daugeliui suderinamų modelių, įskaitant RG35B / BGE, RG35B / BGCE, RG35A1 / BGEF, RG35C / BGE ir kt., Šis nuotolinio valdymo pultas tinka įvairiems oro kondicionierių vartotojams.

Nesvarbu, ar esate namuose, viešbučio kambaryje ar bet kurioje kitoje aplinkoje, RG35B BGE pakaitinis nuotolinio valdymo pultas leidžia be vargo reguliuoti oro kondicionieriaus temperatūrą ir nustatymus. Mėgaukitės komfortu, kad ir kur būtumėte.

Atnaujinkite oro kondicionavimo valdymą naudodami RG35B BGE pakaitinį nuotolinio valdymo pultą.Atsisveikinkite su sudėtingu programavimu ir mėgaukitės rūpesčiais operation.to susisiekite su mumis, jei turite klausimų ar jums reikia pagalbos.

Specifikacijos:

Medžiaga: ABS

Midea RG35B-BGE RG35B/BGE RG35B/BGCE RG35A1/BGEF RG35C/BGE RG35A/BGEF RG35A4 C EF RG35CB/BGCE RG35B C E RG35C C E RG35A 2 C EF

Komplektą sudaro:

1PC nuotolinio valdymo pultas

Nata:

Nėra mažmeninės prekybos paketo.

Prašome leisti 0-1 cm paklaidą dėl rankinio matavimo.pls prieš siūlydami kainą įsitikinkite, kad neprieštaraujate.

Dėl skirtingų monitorių skirtumo paveikslėlis gali neatspindėti tikrosios elemento spalvos. Ačiū!