1Pair Blauzdų kompresinės rankovės Daugkartinio naudojimo elastinės bėgimo kojos kompresinės rankovės kompresinės kojinės vyrams
€7.60 / €10.86

  • Sporto tipas - Važiavimas dviračiu
  • Kilmė - žemyninė Kinija
  • Medžiaga - coolmax
  • elemento tipas - Kojų šildytuvai
  • modelio numeris - 1Pair veršelių kompresinės rankovės

Prekės kodas: d3758
Pridėti atsiliepimą

Ženkleliai:

1、Universalūs tikslai: Nesvarbu, ar jums reikia sumažinti patinimą, palengvinti nuovargį, ar išvengti blauzdos įtvarų, mūsų kojų suspaudimo rankovės gali jums padėti. Jie suteikia optimalią paramą jūsų raumenims ir pagerina kraujotaką dieną ir naktį. Galite dėvėti juos bet kokiai veiklai ir mėgautis jų siūlomu komfortu. Atsisveikinkite su vorų žymėmis ir raumenų skausmu.

2、Puikus apdirbimas: Pagamintos iš aukštos kokybės poliesterio pluošto, šios kompresinės kojų rankovės nėra įtemptos, bet elastingos ir sugeria prakaitą, todėl jūsų kojos yra sausos ir patogios. Dėl puikaus apdirbimo jie taip pat blokuoja saulės šviesą ir apsaugo jūsų odą.

3、Plačiai paplitęs pritaikymas: Nesvarbu, ar lankotės kūno rengyboje, sporto salėje, tenise, badmintone, futbole, tinklinyje, bėgime, beisbole ar krepšinyje, šios kompresinės kojų rankovės palaikys jūsų raumenis ir sumažins nuovargį bei skausmą.

4、Perfect Dovanos: Mūsų kompresinės kojų rankovės yra geriausias pasirinkimas visiems, kenčiantiems nuo kojų diskomforto. Be to, jie yra puiki dovana jūsų šeimai, draugams, kaimynams ar sau per Kalėdas, Velykas, gimtadienius ar bet kurią kitą svarbią dieną. Parodykite jiems, kiek jums rūpi.

5、Įvairūs raštai: Prieš užsakydami atidžiai patikrinkite dydžių lentelę. Mes siūlome penkis dydžius, kad atitiktų skirtingus poreikius. Nesvarbu, ar jums reikia mažų, ar ypač didelių, mes turime jums tinkamą stilių. Pasirinkite iš keturių raštų ir kelių dydžių, kad kompresinės kojų rankovės derėtų prie drabužių.

Laikykite kelius šiltus ir palaikomus šia ilga kelio rankove. Jis pagamintas iš kvėpuojančio audinio, kuris pašalina prakaitą ir drėgmę. Nesvarbu, ar sportuojate, bėgiojate ar ilsitės namuose, ši kelio rankovė suteiks komforto ir apsaugos. Be to, tai puiki dovana Kalėdoms!Patikrinkite dydžių lentelę, kad rastumėte tinkamiausią.

Specifikacijos:

Pavadinimas: Compression leg sleeves

Medžiaga: poliesterio pluoštas

Svoris: apie 180g

Dydis: apie 37 * 37 * 54 cm / 14.57 * 14.57 * 27.26inch

Pakuočių sąrašas:

1 pora kompresinių kojų rankovių

Pastabos:

Dėl skirtingų apšvietimo ir ekrano nustatymų gaminio spalva gali šiek tiek skirtis nuo vaizdo.

Dėl rankinių matavimų skirtumų prašome leisti 1-2 cm dydžio skirtumus.