Oem Design Parduodamos ledo vonios su vandens užpildymu Pripučiama nešiojama vonia
€680.62

  • Medžiaga - DWF
  • Tipas - POOL
  • Kilmė - žemyninė Kinija
  • taikymas - Baseinas lauke, Terapijos atkūrimas
  • funkcija - Patvarus
  • Forma - Tinkinta figūra
  • Spalva - pritaikyta

Kategorijos: Water Sports
Prekės kodas: d38748
Pridėti atsiliepimą

Lauko lašo dygsnio sulankstomas baseinas didmeninė pripučiama ledo vonia

"IceOne" turi keletą įdomių funkcijų... Būtent gebėjimas sukurti ledinį šaltą vandenį nenaudojant ledo! Jie turi aušinimo įrenginius, kurie gali būti pritvirtinti prie kubilo, o tai reiškia, kad galite labai tiksliai valdyti temperatūrą. Įspėjimas yra tas, kad aušinimo įrenginiai yra žymiai daugiau nei pats kubilas, todėl, nors ši funkcija yra įspūdinga, ji gali būti ne pati praktiškiausia išlaidų ir investicijų požiūriu.

Pats kubilas yra labai patvarus, tačiau labai nešiojamas ir lengvai transportuojamas. Konstrukcija yra pripučiama, tačiau naudojant specifines medžiagas ji jaučiasi labai tvirta ir kokybiška, kai pripučiama. Šonai tampa kieti, kai pripūsti ir paruošti naudoti.

Produkto aprašymas

Įmonės profilis

Jiangxi Funworld Outdoor Sport Co, Ltd buvo finansuojama iš 2 0 1 6. Esame patyrę vandens sporto produktų srityje, tiekdami aukščiausios kokybės produktus pasaulinei rinkai. Mūsų produktų kokybė atitinka Europos ir Amerikos standartus, mūsų kooperatinė gamykla užima daugiau nei 35000 kvadratinių metrų plotą su 3 nepriklausomomis dirbtuvėmis, gauna sertifikatą I S O 9 0 0 1 & B S C I.Pas mus mes turime jums komandinį aptarnavimą, dizainą, užsakymo procesą, Q C ataskaitą, įvairovės pristatymo galimybes, užtikrinti savo produktų kokybę ir užsakymų grafiką. Mūsų pagrindiniai produktai yra gimnastikos oro takelis, sup lenta, plūduriuojantis dokas, gelbėjimo rogės, valtis, žvejybos valtis, baidarės, viskas apie vandens sporto produktus daugiau nei 300 serijų. Visi šie produktai yra profesionaliai suprojektuoti.

Mes kuriame naujus produktus savo VIP klientams, kuriame geros kokybės ir smagius pripučiamus gaminius, kad suburtume įvairaus amžiaus šeimas ir draugus smagiam laikui ant vandens. Mes turime visokių naujų dizainų, gaminsime pripučiamas vandens bana doko palapines, saulės įdegio pagalvėlę, šunų vandens plūdes, paplūdimio "Hangout" daiktus ir dar daugiau! Susisiekite su mumis dėl naujų idėjų.

Sertifikatas

Duk

1 kl.: Ar galėtumėte pateikti pavyzdį? Kiek laiko užtruks paimti mėginį?

A: Taip, mes galime padaryti pavyzdžius pagal jūsų prašymą, pavyzdys gali būti siunčiamas patikrinti prieš masinę gamybą.

Kai pateiksite masinį užsakymą iš mūsų, mes grąžinsime šiuos mokesčius jūsų masiniame užsakyme.

Mėginio gamybos laikas yra apie 7–10 dienų, o mes išsiųsime pavyzdžius greituoju būdu ("FedEx", TNT, DHL ir kt.)

2 kl.: Kiek laiko trunka jūsų gamybos laikas reguliariam užsakymui?

A: Paprastai 10–29 dienos priklauso nuo užsakymo kiekio, tačiau gali būti ilgesnės, jei yra atostogos arba kiekis yra per didelis.

3 kl.: O kaip dėl jūsų kokybės kontrolės?

A: Mes daug dėmesio skiriame kokybės kontrolei. Visi mūsų produktai bus tikrinami po kiekvieno proceso ir prieš pakavimą, kad būtų užtikrinta kokybė.

4 kl.: Ar yra kokia nors garantija?

Suteikiame 2 metų garantiją. Bet kokį gedimą, atsiradusį dėl ne dirbtinės priežasties, turėtume jį laisvai išlaikyti arba pakeisti.