Automobilių sniego grandinės 10PCS Apsaugos nuo slydimo padangų grandinės Komplektas Zip Universalūs padangų kabelių diržai Padangos Sniego purvo grandinės Elektriniai dviračiai Padangų grandinės
€1.13 / €1.62

  • Kilmė - žemyninė Kinija

Kategorijos: Car Wash & Maintenance
Prekės kodas: d4012
Pridėti atsiliepimą

Mūsų sunkvežimių sniego grandinės sukurtos taip, kad atlaikytų žemą temperatūrą iki -50 °C, ir turi papildomą kontaktinio paviršiaus tekstūrą, kad pagerintų sukibimą apledėjusiuose ir slidžiuose keliuose. Šias grandines galima lengvai sumontuoti ir nuimti, todėl jos yra patogus pasirinkimas visų tipų transporto priemonėms, įskaitant akumuliatorinius automobilius. Tinka įvairioms kelio sąlygoms, užtikrina patikimą veikimą ir užtikrina saugias keliones. Išbandykite šias sniego grandines dabar ir mėgaukitės be rūpesčių vairuodami snieguotomis ir apledėjusiomis oro sąlygomis.

Specifikacijos:

Produkto pavadinimas: Sniego grandinės sunkvežimiams

Kiekis: 10

Produkto medžiaga: nailonas

Spalva: Juoda

Ilgis: apie 52cm / 20.47 colių

Plotis: apie 1.9cm / 0.75 colių

Taikomi tipai: Tinka akumuliatorinėms transporto priemonėms, dviratėms, triratėms, motociklinėms

transporto priemonėms Pakuočių sąrašas:

10 x Sniego grandinės sunkvežimiams

Nata:

Dėl skirtingų apšvietimo ir ekrano nustatymų elemento spalva gali šiek tiek skirtis nuo paveikslėlio.

Dėl skirtingų rankinių matavimų prašome leisti 1-2 cm dydžio skirtumą.

Peržiūrėkite daugiau informacijos apie

produktą 1. Ilgalaikis saugos užtikrinimas: Pagamintos iš didelio stiprumo ir dilimui atsparių medžiagų, šios žieminių padangų grandinės gali atlaikyti žemą temperatūrą iki -50 ir tarnauti ilgą laiką. Jie turi gerą tvirtumą ir puikiai tinka įvairioms padangoms.

2. Revoliucinis saugumas: Pasižymi novatorišku neslystančiu dizainu, apimančiu papildomą kontaktinių paviršių tekstūrą, mūsų žieminių padangų grandinės užtikrina tvirtesnį prigludimą traukiant. Pridedamas įtempiklis gerai laiko dirželį, apsaugo nuo padangų slydimo ir pagerina bendrą saugumą kelyje.

3.Greitas montavimas, lengvas saugojimas: Šias žieminių padangų grandines galima lengvai sumontuoti ir nuimti bei laikyti kompaktiškame maiše, kuris telpa į daugumą transporto priemonių laikymo dėžių. Jums nereikės judinti transporto priemonės padangų ir galite būti pasiruošę važiuoti per kelias minutes.

4. Tinkamas dydis: Šios universalios dydžio grandinės tinka triračiams, motociklams ir akumuliatoriniams automobiliams su dviem raundais. 52 cm ilgio jie siūlo puikų sukibimą ir saugumą snieguotuose keliuose.

5. Kelios funkcinės: Šios žieminių padangų grandinės yra sukurtos taip, kad sukibtų su keliu įvairiomis sąlygomis, tokiomis kaip purvas, sniegas ir ledas, todėl jūsų vairavimo patirtis tampa saugesnė ir stabilesnė.