Automobilio vaško įbrėžimų valiklis 300ml automobilio įbrėžimų valiklis Išoriniai automobilio priežiūros produktai Daugiafunkcinis automobilio įbrėžimų šalinimo junginys greitas
€8.57 / €12.24

  • elemento aukštis - 7cm
  • elemento skersmuo - 7cm
  • prekės svoris - 330g
  • elemento plotis - 7cm
  • modelio pavadinimas - Dažų taisymo vaškas
  • Prekės tūris - 300 (ml)
  • Specialios funkcijos - Remonto vaškas
  • Išorinis bandymų sertifikavimas - ce
  • Prekės ženklas - Goxfaca
  • elemento tipas - Šlapias vaškas
  • elemento ilgis - 10cm
  • Kilmė - žemyninė Kinija

Kategorijos: Car Wash & Maintenance
Prekės kodas: d4099
Pridėti atsiliepimą

Pristatome paprastą naudoti automobilio įbrėžimų taisymo sprendimą! Greitai ištaisykite nagų įbrėžimus ant automobilių dažų ir kitų metalinių paviršių be jokių neigiamų reakcijų. Nereikia pristatyti šio galingo sprendimo, jo rezultatai kalba patys už save. Išbandykite šiandien!

Specifikacijos:

Pavadinimas: Car Wax Scratch Remover

Talpa: 300 (ml)

Grynasis svoris: apie 320 (g)

TINKAMUMO LAIKAS: 3 METAI

Pagrindinė taikymo sritis: negilūs įbrėžimai ant automobilių dažų paviršių

Pakuočių sąrašas:

1* Automobilio vaško įbrėžimų valiklis

Pastabos:

1. Dėl skirtingų monitoriaus ir šviesos efektų tikroji elemento spalva gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukose rodomos spalvos.

2. Atleiskite nedidelį matavimo nuokrypį dėl rankinio matavimo.

Peržiūrėkite daugiau informacijos apie

produktą 1. Lengva dirbti su: atsisveikinkite su įbrėžimais naudodami mūsų lengvai naudojamą automobilio vaško įbrėžimų valiklį.Ant pažeistos vietos išspauskite tik tiek vaško ir nuvalykite minkštu skudurėliu, kol įbrėžimas išnyks. Nereikia jaudintis dėl jūsų automobilio dažų sugadinimo.

2. Greitas remontas: grąžinkite savo automobiliui blizgesį naudodami mūsų įbrėžimų valiklį, kuris lengvai ir greitai pašalina nedidelius įbrėžimus, užtikrindamas originalų dažų paviršių blizgesį be pažeidimų.

3. Platus pritaikymas: Mūsų automobilio vaško įbrėžimų valiklis turi pažangią formulę, skirtą pašalinti visų tipų įbrėžimus, įskaitant nedideles dažų žymes, dažų sūkurius, nagų įbrėžimus ir kt. Puikiai tinka valyti asfaltą, durų rankenas ir mažus bei lengvus įbrėžimus, jis plačiai naudojamas įvairiuose automobilių modeliuose ir spalvose.

4.No Pažeidimai: Mūsų automobilio vaško įbrėžimų valiklis skirtas įbrėžimams ir netobulumams pašalinti ir apsauginiam sluoksniui sukurti, kuris lengvai neišbluks ir nenusidėvės. Jis nepalieka dėmių, reaguoja su automobilio dažais ar keičia jūsų automobilio spalvą ir yra saugus naudoti.Suaktyvinkite jį bet kada, nepaveikdami originalių automobilio dažų, kad užtikrintumėte tobulą apdailą, kuri tarnauja.

5. Efektyviai pašalinkite nedidelius įbrėžimus: pasirūpinkite, kad jūsų automobilio dažai atrodytų nauji, naudodami mūsų automobilio vaško įbrėžimų valiklį. Tai universali formulė, veikianti ant bet kokios spalvos transporto priemonės ir kitų metalinių paviršių. Nerekomenduojama naudoti giliems ir dideliems įbrėžimams, krištolo dengimui ar dažų apsauginei plėvelei.