Drėkinimo įrenginiai Augalai Automatiniai laistymo gaubliai Skirtingos formos Vidinis lauko vandens augalas Automatinis tingus vandenvietė
€0.68 / €1.06

  • modelio numeris - A3G9P
  • Tipas - Laistymo rinkiniai
  • Produkto pavadinimas - Stiklo rutulio imitacijos automatinis gėlių laistymo įrenginys
  • Paketas apima - 1*laistymo įrenginys
  • Spalva - skaidrus
  • Medžiaga - Plastmasiniai, PVC
  • Prekės ženklas - JETTING
  • Kilmė - žemyninė Kinija

Kategorijos: Home & Garden
Prekės kodas: d4391
Pridėti atsiliepimą

Aprašymas:

puikus skaidrus dizainas, žavingas, bet praktiškas, in Atneškite gyvybę savo augalams. Ne tik geras pagalbininkas jūsų augalams,bet ir patraukli apdaila.

Auginkite sveikesnius augalus, automatiškai išlaikydami optimalų dirvožemio drėgmės lygį. Jis plačiai naudojamas laistyti patalpų ir lauko augalus, vazoninius augalus, kambarinius augalus, kiemo augalus, kabančius augalus ir lauko sodus.

PVC medžiaga, ne trapi, geras pralaidumas, galite aiškiai matyti vandens kiekį viduje, užpildyti vandeniu ir tiesiogiai įterpti laistymo įrenginį į dirvą, kiekvieną dieną galite suteikti augalams reikalingą vandenį ir padėti jums rūpintis augalais namuose.

Specifikacijos:

Produkto pavadinimas: Stiklo rutulio imitacijos automatinis gėlių laistymo įtaisas

Dydis: 26.5 * 8cm / 10.43 * 3.15inch

Medžiaga: PVC

C o lor : skaidrus stilius: pelėda, meilė, rožė, šiluma, paukštis, panda, katė ir pan.

Santrauka: Aukštos kokybės PVC medžiaga, ne trapi, geras pralaidumas, galite aiškiai matyti vandens kiekį viduje, užpildyti vandeniu ir tiesiogiai įterpti laistymo įrenginį į dirvą, kiekvieną dieną galite suteikti augalams reikalingą vandenį ir padėti jums rūpintis gėlėmis namuose.skubotai

Komplektą sudaro: 1*laistymo įrenginys

Nata:

1. Prašome leisti 1-3 cm paklaidą dėl rankinio matavimo ir prieš užsakydami įsitikinkite, kad neprieštaraujate. Ačiū už supratingumą.

2.Supraskite, kad spalvos gali egzistuoti chromatinė aberacija kaip skirtingas paveikslėlių išdėstymas. Ačiū už supratingumą.