Kalėdinių durų pakabinimo pakabukai Kalėdų senelio durų pakabos kalėdinių durų rankenų ornamentas Kalėdų dekoravimui Namai Naujieji 2024 metai
€5.44 / €9.07

  • Elektroninis - no
  • modelio numeris - kalėdinių durų rankenų ornamentas
  • Kilmė - žemyninė Kinija
  • svoris - 150g
  • Dydis - 15x1x30cm
  • Pakavimas - Nėra dovanų dėžutės
  • rinkinio tipas - no
  • Didmeninės prekybos tipas - no

Kategorijos: Home & Garden
Prekės kodas: d439453
Pridėti atsiliepimą

ženkleliai:

1.Ekologiška šventė: priimkite ekologišką atostogų džiaugsmą su mūsų kalėdinių durų pakabinimu. Pagaminti iš patvarios popieriaus medžiagos, jie atsparūs deformacijai ir gali pasigirti ryškiu 3D dizainu, kad būtų ypač linksma. Pakartotinai naudokite juos daugelį metų ir lengvai laikykite iki kito sezono - puikus jūsų atostogų dekoro priedas.

2.Akį traukiantys raštai: pakelkite savo atostogų dekorą šiais įspūdingais kalėdinių durų pakabinimais. Jų stulbinantis dizainas ir spalvingi raštai suteikia stiprią kalėdinę atmosferą bet kuriai erdvei, sukurdami šventinę ir džiaugsmingą atmosferą. Puikiai tinka priekinėms durims, sienoms, mantelėms ir kt., Šie pakabinimai tikrai sužavės jūsų svečius.

3. Puikus pasirodymas: pasiimkite šventinį šių kalėdinių durų pakabukų žavesį, kad ir kur eitumėte. Sukurtas taip, kad būtų lengvas ir lengvai laikomas, jis puikiai tinka jūsų atostogų kelionėms.Neleiskite, kad mažas dydis jus apgautų, jis daro didelę įtaką bet kurioms durims.

4.Laiką taupantis žiemos dekoras: akimirksniu sukurkite jaukią atostogų atmosferą su mūsų kalėdinių durų pakabinimu. Norint jį sustabdyti, nereikia jokių įrankių, todėl jį nepaprastai lengva naudoti ir puikus dekoravimo sprendimas.

5. Platus naudojimo spektras: Padidinkite savo namų dekorą šį atostogų sezoną su mūsų kalėdinių durų pakabinimu.Padėkite jį ant durų rankenos, sienos, durų plokštės, lango ar bet kur kitur, kur norite suteikti šventinio džiaugsmo. Naudokite jį kelioms scenoms ir mėgaukitės atostogų dvasia viduje arba lauke.

6.Paverskite savo namus žiemos stebuklų žeme su mūsų Kalėdų durų pakaba.Pagamintas iš aukštos kokybės popierinės medžiagos, jis pasižymi šventiniais raštais ir neužima vietos, kol kabo tinkamoje padėtyje. Puikiai tinka suteikti atostogų nuotaiką įvairioms jūsų namų vietoms.

Specifikacijos:

Produkto pavadinimas: Kalėdų durų rankenos ornamentas

Produkto svoris: apie 150g

Produkto dydis: (apytiksliai) 15 * 1 * 30 cm / 5.91 * 0.39 * 11.81 colių

Medžiaga: popierius

Pakuočių sąrašas:

6vnt* Kalėdinių durų rankenėlės ornamentas