Pasidaryk pats Velykų vainikai lauko durims Velykų durų ženklas Žali lapai ir rožės morkos svaidyklės Vainikas Velykų vainikas Netikra gėlė
€9.34 / €22.79

  • Medžiaga - MEDVILNĖ
  • Kilmė - žemyninė Kinija

Kategorijos: Home & Garden
Prekės kodas: d440098
Pridėti atsiliepimą

Pasidaryk pats Velykų vainikai lauko durims Velykų durų ženklas Žali lapai ir rožės morkų sūkurys Vainikas Velykų vainikas Netikra gėlė

Ženkleliai: 1. Patvarus ir tikroviškas: Dėl puikios kokybės poliesterio ir PP medžiagų šis morkų vainikas yra tvirtas ilgalaikiam naudojimui. Jis nenulups, neišbluks, nesulūš ir nedeformuosis, todėl bus tvirtas ir atsparus dilimui.

2.Velykų dekoravimas: Pridėkite žavių Velykų dekoracijų su šiuo mielu morkų vainiku. Rankų darbo su dirbtinėmis morkomis šis vainikas yra puikus meno kūrinys Velykų vakarėliams ir šeimos susibūrimams.

3. Akį traukiantis dizainas: Žalių lapų ir ridikėlių formos rožių derinys yra akį traukiantis ir harmoningas mūsų morkų vainiko dizainas. Padarykite savo vidaus ar lauko erdvę unikalią su šia kūrybine dekoracija.

4.Be rūpesčių pakaba: suteikite savo durims ar sienai gaivų vaizdą su mūsų morkų vainiku, kuris gali pasigirti skylėmis virvėms be vargo praeiti, todėl jas lengva sumontuoti ir pakabinti. Be to, jį galima pakartotinai naudoti įvairiems renginiams.

5.Patobulinkite savo namų dekorą: Parodykite šį gyvą morkų vainiką ant sienų, verandų, vitrinos langų ar laiptų, kad galėtumėte įvairiapusiškai prisiliesti prie pavasario ir Velykų visuose savo namuose.

Paverskite savo namus Velykų stebuklų šalimi su mūsų tvirtu ir dilimui atspariu vainiko dekoru. Ši žaliųjų lapų ir rožių girlianda, išdėstyta ridikėlių formose, suteiks puikią pavasario atmosferą bet kuriam kambariui. Tiesiog perverkite virvę per ją ir pademonstruokite savo stilingą ir šventinį skonį!

Specifikacijos:

Produkto pavadinimas: Morkų vainikas

Produkto dydis: apie 22x7x50cm / 8.66x2.76x19.69 colių

Medžiaga: poliesteris, pp

Pastaba: Virvės ir kabliukai nepridedami

produktų sąrašas:

1*Morkų vainikas

Pastabos:

Prašome leisti 0.5cm / 0.20in paklaidą dėl rankinio matavimo.

Dėl skirtingų monitorių skirtumo paveikslėlis gali neatspindėti tikrosios elemento spalvos, tikiuosi, kad suprasite.