Medinių bambukinių servetėlių žiedų rinkinys 4, rankų darbo rotango servetėlių laikikliai Žiedai Stalo dekoracijos vestuvėms
€5.91 / €11.83

  • Kilmė - žemyninė Kinija

Kategorijos: Home & Garden
Prekės kodas: d441000
Pridėti atsiliepimą

Medinių bambukinių servetėlių žiedų rinkinys 4, rankų darbo rotango servetėlių laikiklio žiedai Stalo dekoracijos vestuvėms [Bambuko servetėlių žiedas] Bambuko servetėlių žiedas rankomis kūrenamas iš natūralaus bambuko. Tai unikalu ir natūralu. Tai išskirtinis rankų darbo servetėlių žiedas, puošiantis valgomojo stalą. Šie paprasti ir išskirtiniai servetėlių žiedai labai tinka šventiniams patiekalams ar kasdieniam naudojimui!

[Unikalus dizainas] Jis pagamintas iš natūralių bambuko žiedų. Kuo ilgiau naudojami bambuko gaminiai, tuo geresnis blizgesys, nesikaupia dulkės ir lengva valyti. Šis servetėlių žiedas yra mažas, lengvas ir patogus laikyti. Tai patvarus ir unikalus servetėlių žiedas.

[Naudojimo proga] Bambuko servetėlių žiedas priima paprastą pastoracinį dizainą, tinka bet kuriai vietai ir puikiai puošia jūsų servetėlę. Plačiai naudojamas vestuvėse, jubiliejuose, vakarienėse žvakių šviesoje, Kalėdose, Velykose, šeimos susibūrimuose ir pokylių stalo dekoracijose.Valgydami naudodami šį bambukinį servetėlių žiedą galėsite mėgautis kaimiško stiliaus vakariene.

[Geriausia dovana meilužiui] Šis retro ir paprastas bambuko servetėlių žiedas yra kūrenamas rankomis, kiekvienas iš jų yra unikalus. Tinka bet kokiam elegantiškam renginiui, vestuvėms, vakarėliui, banketui, iškylai ar bet kokiam socialiniam susibūrimui. Tai geriausia namų ruošos dovana šeimai, draugams ir mėgėjams, motinos dienos dovana, gimtadienio dovana ir kalėdinė dovana.

[4 servetėlių žiedai] Norite surengti romantišką vakarienę, bet nenorite urmu pirkti servetėlių laikiklių žiedų? Šis servetėlių žiedų rinkinys kaip tik jums. Jis tiekiamas iš 4 dalių rinkinio, kuris puikiai tinka mažoms grupėms.

Medžiaga: bambukas

spalva: medžio spalva

Pakuote sudaro:

4 * Servetėlių sagtys

Tik aukščiau pateiktas pakuotės turinys, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: dėl šviesos atspindžio ir skirtingų ekranų elemento spalva paveikslėlyje gali šiek tiek skirtis nuo tikrojo daikto. Leidžiama matavimo paklaida yra +/- 1-3cm.