2023 Žvejybos reikmenys Advento kalendorius Juokingas atgalinės atskaitos kalendorius žvejamsSuaugę vyrai Paaugliai berniukai Puiki dovana Kalėdų advento kalendorius
€15.84 / €31.70

  • Temos šablonas - Gėlė
  • Medžiaga - neaustinės medžiagos
  • modelio numeris - 2023 Žvejybos reikmenų advento kalendorius
  • Kilmė - žemyninė Kinija

Kategorijos: Home & Garden
Prekės kodas: d441749
Pridėti atsiliepimą

2023 Žvejybos reikmenys Advento kalendorius Juokingas atgalinės atskaitos kalendorius žvejamsSuaugę vyrai Paaugliai berniukai Puiki dovana Kalėdų advento kalendorius

Pardavimo taškai:

1. Patikima medžiaga: Mūsų 2023 m. žvejybos reikmenų advento kalendorius yra pagamintas iš aukštos kokybės, ekologiškų medžiagų. Pasirinkę jį, galėsite mėgautis meškeriojimu be kaltės, prisidėdami prie aplinkos apsaugos ir vandens buveinių išsaugojimo.

2. Tinkamas pritaikymas: 2023 m. žvejybos reikmenų advento kalendorius yra jūsų bilietas į idealų universalumą. Puikiai tinka tiek gerai prižiūrimam vandeniui, tiek sūriam vandeniui, patirkite įdomių žvejybos nuotykių upėse, ežeruose, tvenkiniuose ir jūroje su tinkamu reikmeniu kiekvienai vietai.

3. Netikėta žvejyba: kiekvieną dieną išvyniokite naują žvejybos staigmeną su 2023 m. žvejybos reikmenų advento kalendoriumi. Tyrinėkite džiugius atradimus už kiekvienų sunumeruotų durų ir pagerinkite savo žvejybos nuotykius.Šis interaktyvus kalendorius yra puikus būdas suteikti kasdienio džiaugsmo skaičiuojant Kalėdas.

4. Atostogų jaudulys: įneškite džiaugsmo, laukimo ir šventinės atmosferos į savo žvejybos pomėgį su mūsų 2023 m. žvejybos reikmenų advento kalendoriumi. Skaičiuokite iki Kalėdų ir mėgaukitės kasdieniu įspūdžiu dėl unikalių žvejybos reikmenų, kurie pagerins jūsų žvejybos patirtį.

5. Unikali dovana: nustebinkite savo artimuosius šiuo 2023 m. žvejybos reikmenų advento kalendoriumi, kuriame yra 24 skirtingi žvejybos reikmenys, kad jų žvejybos kelionės būtų malonesnės. Nesvarbu, ar tai jūsų tėvas, vyras ar draugas, mėgstantis žvejoti, jie įvertins šią apgalvotą ir unikalią dovaną, kuri pagerins jūsų kalėdinių dovanų žaidimą.

Aprašymas:

Švęskite sezoną su mūsų 2023 m. "Fishing Lure" advento kalendoriumi! Užtikrinkite atsakingą ir malonią žvejybą bet kuriame vandens telkinyje.Padidinkite jaudulį kiekvieną dieną prieš Kalėdas unikaliais žvejybos priedais.

Specifikacijos:

1. Medžiaga: metalas + ABS

2. Produkto dydis: (apytiksliai) 25 * 16 * 3cm / 9.84 * 6.3 * 1.18 colių

3. Stilius: kaip parodyta paveikslėlyje

Pakuočių sąrašas:

2023 m. žvejybos reikmenų advento kalendorius*1