300vnt Keksiukų dėklai 6 spalvų keksiukų popieriniai puodeliai Daugiafunkcinis riebalams atsparus keksiukų įvyniojimas kepimui
€6.63 / €33.14

  • Kilmė - žemyninė Kinija

Kategorijos: Home & Garden
Prekės kodas: d441759
Pridėti atsiliepimą

Išsamus aprašymas: Specifikacija: Produkto pavadinimas: Keksiukų dėklai Medžiaga: maisto kokybės riebalams atsparus popierius Dydis: Dugno skersmuo yra 5 cm / 2 coliai; Skersmuo angoje yra 7 cm / 2,75 colio; Aukštis yra 8 cm / 3.14 colių Kiekis: 300vnt pakuotėje (6 spalvos, 50vnt kiekvienos spalvos) Spalva: gamtos spalva + balta + kavos spalva + balta antspauduota aukso debesiu + balta antspauduota žaliu debesiu + kavos spalva, įspausta aukso debesiu Atsparumas aukštai temperatūrai: 220 °C / 420 ° F Dalių sąrašas: 300 x keksiukų dėklai

Paryškinti aprašymą: [Tulpių žiedų formos dizainas] Mini keksiukų skardinės yra sukurtos elegantiškos ir stilingos tulpių žiedo formos, gali būti naudojamos norint išlaikyti keksiukų, bandelių, sūrio pyragų ir kitų kepinių formą kepant, ir turi įvairių spalvų, kad patenkintų jūsų poreikius skirtingų stilių pyragams.

[Maistinis tepalams atsparus popierius] Šios kepimo bandelių skardinės yra pagamintos iš aukštos kokybės maistinių medžiagų riebalams atsparaus popieriaus, nelengvai išblunkančios, saugios naudoti, gali atlaikyti iki 220 ° C / 420 ° F temperatūrą, atsparios riebalams, lengvai atleidžiamos, vizualiai patrauklios, suteikia jūsų vakarėliui ypatingą spalvą, o desertai atrodo išskirtinesni ir skanesni.

[Lengva naudoti] Pirmiausia įdėkite tulpių dėžutę į keksiukų skardą, tada užpildykite popierinį indą tiek saldainių ar tešlos, kiek norite. Galite patirti malonumą gamindami keksiukus su savo vaikais.

[Ką jūs gaunate] Rinkinyje yra 300 6 spalvų keksiukų dėklų, po 50 vnt kiekvienos spalvos, kurių pakanka kasdieniam naudojimui namuose ar desertų parduotuvėje naudojimui ir keitimui. Jo dugno skersmuo yra 5 cm / 2 coliai, angos skersmuo - 7 cm / 2.75 colio, o aukštis - 8 cm / 3.14 colio.

[Platus taikymas] Šios mini bandelių skardinės tinka kepykloms, namų ir lauko reikmėms, taip pat gimtadienio vakarėliams, kūdikių dušams, vestuvėms, išleistuvių vakarėliams, jubiliejams, šeimos susibūrimams, Kalėdoms, Motinos dienai, Padėkos dienai, Valentino dienai ir kitiems renginiams. Šiuos spalvingus keksiukų įdėklus galite naudoti papuošdami savo keksiukus, bandeles, desertus ir saldainius, kad sukurtumėte nepamirštamus prisiminimus savo svečiams.

Pastaba: 1. Tarp paveikslėlio ir faktinės prekės spalvos gali būti nedideli skirtumai. Mes stengsimės parodyti jums tikslią spalvą. 2. Prašome leisti nedidelį matmenų skirtumą dėl rankinio matavimo.