Skaidrus akrilo vestuvių stalo numerio laikiklis Auksinis paveikslėlio ženklas Dvipusis rėmas Lucite-Display Palapinė Vertikalus nuotraukų stovas
€24.67 / €32.04

  • Dydis - Approx.20.6x4.2x13.3cm/8.11x1.65x5.23inch
  • Kilmė - žemyninė Kinija
  • Prekės ženklas - OOTDTY
  • Pagrindinė medžiaga - Akrilas
  • Medžiaga - Plastmasiniai

Kategorijos: Home & Garden
Prekės kodas: d443805
Pridėti atsiliepimą

Funkcijos:

OOTDTY

Šis akrilo laikiklis gali būti naudojamas įvairiems tikslams. Pasinaudokite juo norėdami laikyti savo ženklus, skelbimus, nuotraukas, vestuvių meniu, stalo numerį ir dar daugiau.

Mūsų patvarus, tačiau lengvas ženklų laikiklis turi gražią auksinę apdailą. Šis rėmelis gali atrodyti subtilus, tačiau jo akrilo pagrindas tikrai tarnaus jums per daugybę progų ar specialių renginių.

Šis akrilo ženklo laikiklis gali būti naudojamas dviem tikslams vienu metu. Jis yra dvipusis, tai reiškia, kad vienoje pusėje galite įdėti nuotrauką, o kitoje - žavingą pranešimą. Puikiai tinka stalviršio puošmenoms ar biuro mementams.

Ženklo laikiklį galima naudoti daug kartų ir išlaikyti išvaizdą, kaskart paprastai valant. Viskas, ką jums reikia padaryti, tai išimti rėmelį iš jo pagrindo / laikiklio, o tai taip pat leidžia lengvai laikyti.

Mūsų akrilo ženklo laikiklio auksiniai akcentai bus aiškus jūsų turimo stiliaus ir klasės polinkis. Parodykite savo akį madingumui su šiuo prašmatnaus ženklo laikikliu, rėmeliu ir meniu stendu, be kita ko!

Specifikacijos:

Medžiaga: akrilas

Dydis: apie 20.6x4.2x13.3cm / 8.11x1.65x5.23inch

Aukštis: apie 2 mm

Komplektą sudaro:

6vnt Akrilo ženklo laikiklis

Nata:

(1).Prašome leisti 1-2 cm klaidas dėl rankinio matavimo, prieš užsakydami įsitikinkite, kad neprieštaraujate.

(2).Dėl skirtingų monitorių skirtumo vaizdas gali neatspindėti tikrosios elemento spalvos.

Ačiū už supratingumą.