Rankinis dešrų įdaras Nerūdijančio plieno dešrų gamyba Vertikalus gamintojas dešrų įdaras Įdaro vamzdžiai šeimos dropshippingui
€14.23 / €19.23

  • Tipas - Specialieji įrankiai
  • Specialiųjų įrankių tipas - Kita
  • Medžiaga - Metalas
  • Kilmė - žemyninė Kinija
  • funkcija - ekologiškas, Sukaupta

Kategorijos: Home & Garden
Prekės kodas: d444851
Pridėti atsiliepimą

Funkcija: AUKŠTOS KOKYBĖS MEDŽIAGA: Dešros įdaro gamintojo korpusas, pagamintas iš nerūdijančio plieno, mėsos įdaro mašina turi tvirtą pagrindą, padedantį stabilizuoti mašiną beveik arba visai nejudant naudojant. Jis yra patvarus ir paprastas naudoti. 4 UŽPILDYMO PURKŠTUKAI: Dešros įdaras su 4 plastikiniais purkštukais, yra su keturiais skirtingo dydžio užpildymo vamzdeliais (10 mm, 15 mm, 20 mm ir 25 mm), kurie leis jums gaminti dešrainius, bratwurst, karštas nuorodas ir daug daugiau. DIDELĖ TALPA: Dešros įdaras yra ideali dovana bet kokiems namų virėjams, jo vertikalė sukurta taip, kad būtų lengva perdirbti mėsą, šis įdaras padės jums kiekvieną kartą išgauti tobulas dešreles. ERGONOMIŠKAS DIZAINAS: Cilindre yra orą išleidžiantis silikono stūmoklis, leidžiantis orui ištrūkti, nesukeliant dešros korpuso lūžimo. Medinė rankena buvo ergonomiškai suprojektuota, kad būtų lengviau suimti ir pasukti.Palengvinkite įdaro darbą. LENGVA PRIŽIŪRĖTI: Dešros pildymo mašiną lengva išardyti, kad būtų galima efektyviai atlikti švarų darbą, lengva laikyti, kol nenaudojama. Idealiai tinka kasdieniams ar savaitiniams dešros įdaro poreikiams.

Specifikacija: Medžiaga: nerūdijantis plienas Dydis: 25.5 * 9 * 9cm

Pastaba: leiskite 0,5–1 cm paklaidą dėl rankinio matavimo.pls prieš siūlydami kainą įsitikinkite, kad neprieštaraujate. Dėl skirtingų monitorių skirtumo paveikslėlis gali neatspindėti tikrosios elemento spalvos. Ačiū!