Langų ventiliacijos angų atidarytuvas Šiltnamio langų atidarytuvas Automatiniai šiltnamio priedai su 18 colių atidaromu šiltnamio ventiliacijos angų atidarytuvu pastogėms
€14.63 / €29.27

  • modelio numeris - automatinis šiltnamio ventiliacijos angos atidarytuvas
  • Tipas - Saulės žemės ūkio šiltnamiai
  • Kilmė - žemyninė Kinija

Kategorijos: Home & Garden
Prekės kodas: d445112
Pridėti atsiliepimą

Automatinis šiltnamio ventiliacijos angos atidarytuvas - patogus naudoti, nereikia baterijų ar elektros.Pagamintas iš daugkartinio naudojimo medžiagos, patvarus ir ekologiškas.Leidžia optimalią oro cirkuliaciją jūsų šiltnamyje.Automatiškai prisitaiko prie temperatūros pokyčių ir atsidaro iki 45 cm (18 colių).

Specifikacijos:

Pavadinimas: Automatic Greenhouse Vent Opener

Medžiaga: aliuminis

Dydis: apie 33.5cm / 13.2in ilgis

Pakuočių sąrašas:

1 x Automatinis šiltnamio efektą sukeliančių dujų išleidimo angos atidarymas

Peržiūrėkite daugiau informacijos apie

produktą 1. Lengvas valdymas: Šie saulės šiltnamio efektą sukeliančių dujų atidarytuvai yra skirti sukurti optimalias jūsų augalų augimo sąlygas. Jie automatiškai atidarys ir uždarys ventiliacijos angas be žmogaus įsikišimo, priklausomai nuo temperatūros.

2. Energijos taupymas: Automatiniam šiltnamio efektą sukeliančių angų atidarytuvui nereikia baterijų ar elektros energijos, o tai sumažina energijos suvartojimą ir išlaidas.Naudodami šį ventiliacijos angos atidarytuvą taip pat galite sumažinti savo anglies pėdsaką ir mėgautis žaliąja sodininkyste.

3. Patiekite ilgą laiką: Šiame automatiniame šiltnamio ventiliacijos angų atidarytuve yra dažytas aliuminio cilindras su blizgančia apdaila, kuri padidina jūsų oranžerijos grožį. Jis gali atlaikyti atšiaurias oro sąlygas ir trukti daugelį sezonų.

4. Maksimalus atidarymas: Dėl šio automatinio šiltnamio efektą sukeliančių ventiliacijos angų atidarytuvo jūsų augalai gaus daug vėdinimo. Siekiant geriausio oro srauto, jis gali pasiūlyti maksimalią 18 colių angą. Priklausomai nuo temperatūros, jis gali atsidaryti 30 laipsnių kampu.

5. Lengvas montavimas: Šiltnamio rėmas gali būti prisukamas arba nukirptas pritvirtinus šiltnamio efektą sukeliančių angų atidarytuvą. Įsitikinkite, kad jūsų oranžerijos langai gali atsidaryti bent 45 centimetrus (18 colių).