Linksmų kalėdinių durų ženklas Mediniai durų ženklai atmosferinėms Kalėdoms Namų dekoro gaminiai Turėklų durims Langų sienos
€6.60 / €15.71

  • rinkinio tipas - no
  • modelio numeris - Kalėdų durų ženklas
  • Elektroninis - no
  • Pakavimas - Nėra dovanų dėžutės
  • Didmeninės prekybos tipas - no
  • Kilmė - žemyninė Kinija

Kategorijos: Home & Garden
Prekės kodas: d446631
Pridėti atsiliepimą

Su aiškiu spausdinimu ir smagiu, kūrybišku dizainu lengva skleisti atostogų džiaugsmą visiems, kurie praeina pro jūsų duris. Kiekvieną ženklą lengva bet kada sustabdyti, todėl jis be vargo papildo jūsų šventinę sąranką.

Specifikacijos:

Produkto pavadinimas: Kalėdų piršto papuošimo ženklas

Svoris: apie 150g

Produkto dydis: (apytiksliai) 30 * 35 cm / 11.81 * 13.78 colių

Medžiaga: mediena

Pakuočių sąrašas:

1vnt*Mediniai durų ženklai Kalėdoms

Pastabos:

1. Dėl monitoriaus spalvų temperatūros, fotoaparato, aplinkos apšvietimo ir fotografavimo įgūdžių kai kurios prekių nuotraukos gali šiek tiek skirtis spalvomis, vyrauja natūra spalva!

2. Dėl skirtingų rankinių matavimų prašome leisti nedidelį dydžio skirtumą!

Peržiūrėkite daugiau informacijos apie

produktą 1.Lengva pakabinti bet kuriuo metu: Pridėkite šventinį prisilietimą prie savo namų naudodami šiuos medinius kalėdinių durų ženklus, kurie lengvai pakabinami ant bet kurių durų ar sienos naudojant pridedamą raudoną diržą. Pagaminti iš patvarios, ekologiškos medienos, jie neužima daug vietos, tuo pačiu pakeldami jūsų atostogų dekorą.

2.Šventinis pojūtis: Mūsų kalėdiniai ženklai pasižymi puikiu apdirbimu su ryškiomis spalvomis ir aiškiu spausdinimu, kuris lengvai neišbluks. Pagaminti iš patvarios medienos medžiagos, šie durų ženklai turi diržą, kad būtų galima lengvai pakabinti jūsų duris, langą ar sieną.

3.Kalėdų žavesys: Skleiskite atostogų dvasią su mūsų mediniais durų ženklais Kalėdoms.Šis įdomus ir kūrybingas priedas, papuoštas mielu pirštų raštu ir linksma žinute, sustiprins atmosferą ir suteiks džiaugsmo jūsų namams. Priimkite svečius su šventine nuojauta.

4.Šventiniai atlaidai: Atneškite šventinę nuotaiką į bet kurią erdvę su mūsų mediniais durų ženklais Kalėdoms.Pakabinkite juos ant turėklų, turėklų, langų, durų, sienų ar net medžių: puikiai tinka visiems jūsų šventiniams dekoravimo poreikiams.

5.Šventiniai sveikinimai: Priimkite svečius ir skleiskite šventinę nuotaiką naudodami šiuos medinius kalėdinių durų ženklus. Dovanokite kaip kūrybines dovanas šeimai, klasės draugams, kaimynams ir draugams, kad pasidalintumėte sezono džiaugsmu.