Visiškai naujas patvarus aukštos kokybės praktiškas kamštinis kilimėlis 10vnt pagrindo baro padėkliukai kamštis "pasidaryk pats" kilimėlis Lipnus kvadratas
€0.35 / €0.50

  • Kilmė - žemyninė Kinija
  • Medžiaga - Mediena
  • Stilius - Klasikinis stilius
  • Prekės ženklas - LEENKEA
  • Forma - Kvadratas

Kategorijos: Home & Garden
Prekės kodas: d446787
Pridėti atsiliepimą

Funkcijos:

*Šie padėkliukai pagaminti iš kamštinės medienos, kuri yra ilgaamžė ir nelengvai laužoma. Kamštienos juostelė turi neslystantį paviršių ir gerą sukibimą su nugara. Ir jo kamštienos medienos medžiaga, turinti šilumos izoliacijos poveikį. Taip pat lipnus, lengvai klijuojamas ir patogus.

* Aukštos kokybės medžiaga: šie lipnūs kamščiai yra pagaminti iš natūralios minkštos medienos, neslystantis paviršius ir geras sukibimas su nugara, patvarus ir tvirtas, nelengvai sulaužomas.

* Paviršius gali būti parašytas : medžio spalva leidžia rašyti elegantiškai ir prašmatniai, ant jo paviršiaus galite pridėti įvairaus suasmeninto teksto, kad jūsų "pasidaryk pats" kamštienos kvadratai būtų patrauklūs ir ypatingi.

*Puikiai tinka padėkliukams: Dėl unikalios formos jis gali būti naudojamas kaip padėkliukas, taip pat gali būti naudojamas kaip puikus dekoratyvinis elementas ar pagrindas vazoniniams augalams.

*Platus pritaikymas :Jis gali būti naudojamas biure, mokykloje ir namuose, kad būtų pasiektas atsparumo karštai temperatūrai efektas, taip pat gali veikti kaip dekoratyviniai įtaisai, padaryti jūsų kambarį pilną senovinio jausmo

* Unikalus formos dizainas: kamštis turi neslystantį paviršių ir gerą sukibimą su nugara, gryna medienos spalva be jokio rašto, turi šilumos izoliacijos efektą.

Specifikacijos:

*Spalva: kaip parodyta.

*Medžiaga: Kamštis.

*Dydis: 100 x 100 x 1mm

Pakuote sudaro:

10 * kvadratinis kamštienos kilimėlis

Nata:

1. Tikroji prekės spalva gali šiek tiek skirtis nuo svetainėje rodomų nuotraukų dėl daugelio veiksnių, tokių kaip monitoriaus ryškumas ir šviesos ryškumas.

2. Leiskite nedidelį rankinio matavimo nuokrypį duomenims.