1080P HD internetinės kameros kamera Srautinis perdavimas Internetinė kamera kompiuteriui USB žiniatinklio kamera su mikrofonu
€11.63 / €18.75

  • Ryšys - 2.4G
  • Palaikomos operacinės sistemos - Windows 98, Mac OS", Windows 2000, Windows XP, Windows 8, Windows 2008, Windows Vista, ne, Windows 2003, Windows 7, Windows 10
  • objektyvas (mm) - 5-50mm
  • didelė raiška - 1080P("Full-HD")
  • Stilius - mini kamera
  • Kilmė - žemyninė Kinija
  • Prekės ženklas - FGHGF

Kategorijos: Security & Protection
Prekės kodas: d4506
Pridėti atsiliepimą

Sveiki atvykę į mūsų parduotuvę.

Mūsų produktai turi prieinamas kainas ir gerą kokybę. Mes palaikome dropshippingą ir didmeninę prekybą. Jei norite dirbti su mumis ilgą laiką, susisiekite su mumis ir mes suteiksime jums labai palankią kainą. Geriausi linkėjimai!

"Plug and Play" internetinė kamera:Mūsų kompiuteris yra 0.9 pėdų aukščio, jei negalite jo naudoti, pabandykite atnaujinti kompiuterio tvarkyklę, internetinė kamera gali labai lengvai prijungti ir žaisti. Naudojant USB 2.0 jungtį, nereikia atsisiųsti ar įdiegti jokios sudėtingos tvarkyklės programinės įrangos, patogumo ir naudingos. 5,9 pėdos (1,8 metro) USB laidas yra pakankamai ilgas bet kokiai užduočiai atlikti.

Internetinė kamera su mikrofonu: Integruotas 8 m įvairiakryptis garso sugėrimo ir triukšmo mažinimo mikrofonas, automatiškai paima balsą ir filtruoja foninį triukšmą, todėl galite mėgautis aiškesniu balsu, kad galėtumėte bendrauti be rūpesčių. Puikiai tinka internetiniams seminarams, vaizdo konferencijoms, tiesioginiam srautui ir kt.Integruotas triukšmą slopinantis mikrofonas sumažina aplinkos triukšmą ir pagerina vaizdo įrašo garso kokybę. Net triukšmingoje aplinkoje galite užfiksuoti norimus

garsus "Full HD" 1080p internetinė kamera: tikroviška panoraminė didelės raiškos 1920 X 1080P skiriamoji geba, platus 100 ° žiūrėjimo kampas, specialiai sukurtas profesionalioms vaizdo konferencijoms dirbant namuose.ir socialinis vedio, žaidimų vaizdo įrašai, sklandūs vaizdai "Skype" konferencijoms, vaizdo skambučiams ir "YouTube" įrašams

Besisukanti srauto internetinė kamera: internetinę kamerą galima pasukti 360 °, tinka įvairioms aplinkoms

Plačiai suderinama daugialypė programa: suderinama su WinXP/Vista/Win7/Win8/Win10/IOS ir kitomis operacinėmis sistemomis ir palaiko pagrindines tiesioginių transliacijų platformas.

Spalva: Juoda

Medžiaga: metalas + plastikas

Pakuote sudaro:

1 * 1080P HD internetinės kameros kamera

Tik aukščiau pateiktas pakuotės turinys, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: dėl šviesos atspindžio ir skirtingų ekranų elemento spalva paveikslėlyje gali šiek tiek skirtis nuo tikrojo daikto. Leidžiama matavimo paklaida yra +/- 1-3cm.

Mieli draugai, dėkojame, kad pasirinkote mūsų produktus

Jei atšauksite užsakymą ar kitą priežastį, visas grąžinimas bus grąžintas į jūsų sąskaitą per 7–10 dienų per "Duomenuatkurimasisusb.lt".

Apie pristatymą

Jei negavote siuntos per 30 dienų nuo apmokėjimo, susisiekite su mumis. Mes stebėsime siuntą ir kuo greičiau susisieksime su jumis su atsakymu. Mūsų tikslas – klientų pasitenkinimas!

★ Jei esate iš Rusijos, palikite savo vardą, pavardę ir teisingą telefono numerį. Tai labai svarbu!!

Dropship ir platinimas

Didmeninei prekybai pasiūlysime nuolaidą, jei susisieksite su mumis prieš mokėdami.

Norėdami išsiųsti prekes, galime siųsti prekes tiesiogiai jūsų klientams ir nepaliksime jokios informacijos apie mus.

Apie atsiliepimus

★ Bet kokie jūsų atsiliepimai bus labai vertinami.

Mes išlaikome aukštus kompetencijos standartus ir siekiame 100% klientų pasitenkinimo! Jei esate patenkinti mūsų produktais, jei esate patenkinti mūsų produktais, nuoširdžiai tikiuosi, kad galite mums suteikti 5 žvaigždutes.