Rankinis pipirų malūnėlis Druskos ir pipirų malūnėliai Universalus prieskonių įrankis Kietų prieskonių malūnėlis namų virtuvės namų ūkiui
€5.08 / €9.24

  • Kilmė - žemyninė Kinija
  • Tipas - Malūnai

Kategorijos: Home & Garden
Prekės kodas: d455389
Pridėti atsiliepimą

Mūsų pipirų malūnėlis pagamintas iš aukštos kokybės medžiagų. Mūsų lankstus šlifavimo mechanizmas leidžia lengvai reguliuoti šlifavimo šiurkštumą. Tai neapsiriboja tik pipirų grūdeliais, bet puikiai tinka ir kitiems prieskoniams. Be to, dėl aptakaus dizaino jis yra gražus jūsų virtuvės ar valgomojo stalo priedas.

Specifikacijos:

Gaminio svoris: 120g

Pakuotės dydis: 14.5 * 6.3 * 6.3cm / 5.71 * 2.48 * 2.48 colių

Pakuočių sąrašas:

Pipirų malūnėlis*1

Peržiūrėkite daugiau informacijos apie

produktą 1. Pasirinkta medžiaga: Sukurtas iš patvarių medžiagų, šis pipirų malūnėlis gali būti naudojamas ilgą laiką be jokio nusidėvėjimo ar pažeidimų. Jo išskirtinai tvirta konstrukcija užtikrina aukštos kokybės našumą ir patikimumą, todėl jis puikiai papildo jūsų virtuvės reikmenis.

2. Reguliuojamas storis: Naudodami lankstų šlifavimo mechanizmą, galite lengvai reguliuoti pipirų storį pagal savo pageidavimus ir poreikius.Nesvarbu, ar norite smulkaus, ar šiurkštaus malimo, šis pipirų malūnėlis gali jį lengvai pristatyti.

3.Patogus naudoti: Pakelkite patiekalus šviežiai maltais pipirais naudodami šią lengvai naudojamą pipirų malę. Tiesiog pasukite mechanizmą, kad būtų skanus skonio pliūpsnis.

4.Muti-use: Pagerinkite savo patiekalų skonį naudodami šį pipirų malūnėlį, puikiai tinkantį ne tik pipirų grūdeliams, bet ir jūros druskai bei įvairiems prieskoniams. Jo daugiafunkcinis dizainas suteikia praktiškumo jūsų virtuvės reikmenims.

5. Stulbinantis patrauklumas: Mūsų pipirų malūnėlis yra ne tik funkcionalus, bet ir stilingos išvaizdos, suteikiantis patrauklumo bet kokiai aplinkai. Šis gražus malūnėlis puikiai tinka naudoti kaip puošnią dekoro detalę jūsų virtuvėje ar valgomojo stale ir kaip puikią dovaną jūsų artimiesiems. Galimos ryškios spalvos, dėl kurių jis išsiskiria ir patraukia akį.