Žiemos langų prigludimai Žiemos snaigė Statiniai prilimpa Kalėdų atmosfera Kalėdinės dekoracijos reikmenys plytelėms Namų ūkis
€0.84 / €1.20

  • rinkinio tipas - no
  • modelio numeris - Kalėdinis langas užsikabina
  • Elektroninis - no
  • Pakavimas - Nėra dovanų dėžutės
  • Didmeninės prekybos tipas - no
  • Kilmė - žemyninė Kinija

Kategorijos: Home & Garden
Prekės kodas: d456188
Pridėti atsiliepimą

Pasiruoškite pasitikti žiemą su šiais gražiais, daugkartinio naudojimo žieminiais langų užklijavimais! Šie užsegimai, puikiai tinkantys rodyti bet kuriame lange, suteikia jūsų klasei ar namams šventinį prisilietimą. Jie taupo laiką ir pastangas lengvai pritaikydami, o geriausia, nepaliks klijų. Sukurkite kalėdinę atmosferą be vargo ir sužavėkite savo klasės draugus ar lankytojus šiais žavingais langų užklijavimais.

Specifikacijos:

Dydis: apie 20 * 30cm / 7.87 * 11.81 colių

Medžiaga: PVC

Stilius: BQ276 nuotraukų modeliai / Kalėdų Senelio dovanų maišelis / Kalėdų senelio dovanų dėžutė / sniego senis / Kalėdų eglutė / katės sniego senis / Kalėdiniai batai / baltasis lokys / Kalėdų senelis / Kalėdų senis / Kalėdų briedis / Kalėdų dovanų dėžutė

Pakuočių sąrašas:

1vnt*Kalėdinis langas prikibęs

Peržiūrėkite daugiau informacijos apie

produktą 1. Lengva valyti: pridėkite atostogų žavesio savo namams naudodami mūsų kalėdinius langų užklijavimus.Su lengvai valomu dizainu jie nepaliks klijų ir nepažeis stiklo. Be vargo nulupkite ir pakartotinai naudokite, kad kiekvienais metais greitai ir be rūpesčių dekoruotumėte.

2.Universalus ir šventinis: pakelkite savo atostogų dekorą su mūsų gražiais kalėdiniais langų klijais. Šie universalūs lipdukai lengvai prilimpa prie stiklo paviršių, todėl jie yra idealus pasirinkimas vitrinoms, stiklinėms durims ir buitiniams prietaisams. Skleiskite nuotaiką ir sukurkite šventinę atmosferą bet kuriame kambaryje ar parduotuvėje.

3. Lengvas pritaikymas: be vargo papuoškite šventėms mūsų statiniais langų užklijais, Christmas.No klijai ar klijai reikalingi, tiesiog užtepkite vandeniu. Puikiai tinka šventinei atmosferai sukurti, taupant laiką ir pastangas.

4.Džiaugsmingas dovanojimas: Suteikite savo namams šventinės dvasios su šiais kalėdiniais langų užklijavimais. Pasipuoškite savo langą mielais ir spalvingais dizainais, kurie puikiai tinka žiemos sezonui.

5.Padidinkite Kalėdų dvasią: spalvingi animaciniai snaigių, sniego senių, Kalėdų senelio ir kitų kalėdinių elementų modeliai skleis šilumą ir džiaugsmą, leisdami be vargo sustiprinti šventinę atmosferą