NEW-6.3M baseino žarnos skersmuo 32 mm su žarnos spaustuku, plaukimo keitimo vamzdžių baseino valymo įrankis
€24.19 / €34.56

  • Kilmė - žemyninė Kinija

Kategorijos: Water Sports
Prekės kodas: d4569
Pridėti atsiliepimą

NEW-6.3M baseino žarnos skersmuo 32 mm su žarnos spaustuku, plaukimo keitimo vamzdžių baseino valymo įrankis

Baseino žarna gali būti naudojama įvairiems baseino įrenginiams. Dėl ypatingo atsparumo slėgiui, atsparumo chlorui ir UV spinduliams jis idealiai tinka naudoti lauke.

siurblių žarnos, suderinamos su siurbliais, valymo ir filtravimo sistemomis, baseinų šildytuvais, grindų dulkių siurbliais arba tiesiog baseino užpildymui ir ištuštinimui. Be to, vandens žarna užtikrina puikų ryšį tarp skimmerio, siurblio ir baseino įleidimo angos.

Esminis: Be baseino šildymo, filtrų sistemų ir saugos technologijų, baseino žarnos atlieka labai svarbų vaidmenį. Kadangi siurbimo žarnos visada reikalingos, kai reikia vamzdynus arba prijungti prie įmontuotų ir papildomų dalių.Saulės žarna yra labai svarbi grindų valiklio, filtrų sistemos, šepetėlio ar dumblo dulkių siurblio funkcijos sąlyga.

Papildoma informacija: Taip pat yra metaliniai žarnų spaustukai, kurių rinkinyje yra 5, todėl žarną galite puikiai pritvirtinti bet kur.

Spalva: mėlyna / juoda

Medžiaga: PE

Dydis: Skersmuo: 32mm; Ilgis: apie 6,3m

Pakuote sudaro:

1 x Baseino valymo žarna

5 x žarnos spaustukas

Tik aukščiau pateiktas pakuotės turinys, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Dėl šviesos atspindžio ir skirtingų ekranų elemento spalva paveikslėlyje gali šiek tiek skirtis nuo tikrojo daikto. Leidžiama matavimo paklaida yra +/- 1-3cm.